Tableta Samsung Tab S2 T715 pret si caracteristici tehnice

      Prezentata in vara aceasta la CES 2015, tableta Samsung Tab S2 T715 a ajuns in sfarsit si pe piata din Romania si poate fi acum comandata la un pret special. Samsung Galaxy Tab 2 impresioneaza si ca aspect dar in special datorita configuratiei tehnice de top ce o incadreaza in categoria tabletelor premium. 
      Ecranul de foarte buna calitate este un Super Amoled cu o diagonala ce masoara 8 inchi suportand o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. La capitolul display cred ca poate concura fara probleme cu ecranul Retina de la iPAD.
      Ruleaza cel mai nou sistem de operare Android 5.0.2 Lollipop si pare a fi cea mai buna pe segmentul ei de pret avand ca mare competitor seria Ipad al celor de la Apple.
      Ca si celelalte tablete din seria Tab, aceasta vine cu o interfata customizata peste Android, deci nu avem de-a face cu un Android pur.
      Este foarte subtire, cantareste aproximativ 270 de grame iar ramele laterare au fost reduse simtitor ca dimensiune pentru a face loc ecranului generos.
      In partea de sus pe partea ramei distingem butonul de pornire oprire, in partea laterala din stanga butoanele de control volum iar in partea centrata butonul fizic de home. Butonul on/off are dublu rol fiind folosit atat pentru senzorul de amprenta ce are rolul de a restrictiona accesul la date. 
       Puterea de calcul este data de procesorul Octa Core Exynos 5433 tactat la o frecventa de 1.9 Ghz 4 nuclee si alte 4 nuclee tactate la frecventa de 1.3 Ghz. 
       Memoria RAM de 3 Gb este mai mult decat suficienta la fel si spatiul de stocare de 32 Gb care poate fi ulterior upgradat prin atasarea unui card de memorie pana la 128 Gb. Toate caracteristicile tehnice amintite mai sus face din acest dispozitiv o tableta perfecta pentru a rula in cele mai bune conditii jocuri de complexitate sporita aparute in 2015 precum si fulme si seriale in formate video la rezolutii superioare HD. 
         Pana si sistemul audio a suferit ceva modificari in bine de la o generatie la alta, iar acum avem de-a face cu doua difuzoare stereo suficient de puternice si performante pentru a satisface pana si cele mai exigente gusturi.
        Camera foto principala este dotata cu un senzor de 8 MP iar cea secundara are un senzor de 2.1 MP. 
         Sta bine si din punct de vedere al conectivitatii, suporta internet prin Wi-Fi cat si 3G (cartela SIM cu internet), are 1 port USB 2.0, GPS, iesire casti si microfon. 
         Acumulatorul de capacitate mare 4000 mAh iti va oferi o autonomie de pana la 8 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere atat ca aspect cat si ca specificatii tehnice: Verifica oferta pret

       Primesti transport gratuit iar garantia inclusa este de 2 ani daca o comanzi de aici


                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)