Combina frigorifica Beko RCNA365K20ZX pret, caracteristici si pareri

        Beko RCNA365K20ZX este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performata, dotata cu tehnologii si functii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Este un model foarte atractiv atat ca pret cat si design unde materialele de buna calitate impreuna cu elementele de design de bun gust fac ca aceasta sa se potriveasca perfect in orice zona a casei tale. 
        Nu e nici prea inalta avand 185 cm dar nici nu ocupa prea mult spatiu 59.5 cm lungime si 65 cm in latime avand un volum total de aproximativ 309 litri. E practic ideala pentru orice familie fie ca locuieste la bloc sau casa fiind totodata un model economic si eficient incadrat in clasa de consum A+.
        De remarcat este si faptul ca combina frigorifica Beko RCNA365K20ZX foloseste tehnologia NeoFrost, tehnologie care mentine o temperatura constanta in interior si impiedica formarea ghetii pastrand astfel alimentele in conditii optime pentru o perioada de timp mai indelungata. Tehnologia NeoFrost distribuie curentii de aer rece uniform in toate compartimente frigiderului reducand astfel consumul de energie electrica si garantand o durata de viata mai indelungata comparativ cu alte modele ce nu au in dotare un astfel de sistem.
          Interiorul frigiderului de capacitate 212 litri este organizat pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta iar usa este prevazuta cu suporti de diferite dimensiuni pentru a pozitiona acolo alimente sau bauturi racoritoare la indemana. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
         Congelatorul la randul lui cu 3 rafturi este prevazut cu tava pentru gheata avand o eficienta de congelare de aproximativ 5 Kg la 24 de ore. 
         Combina frigorifica este dotata cu sistem antibacterian si protectie antibacteriana garnitura usa ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor. Filtrul anti miros cu carbon activ elimina posibilitatea de recirculare a aerului urat mirositor de la un compartiment la altul asigurand un nivel de igiena sporit.
        Cu functia Buzzer esti avertizat imediat in cazul in care uiti usa combinei deschisa mai mult de 10 secunde. Nu vei avea probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii acesteia, fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 43 dB).

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)