Espressor automat Bosch Tassimo Suny TAS3207 pret, caracteristici si pareri

        O cafea buna poate face minuni si iti poate transforma o dimineata banala intr-o zi plina de inspiratie in care energia ta va face diferenta la locul de munca. Espressorul automat Bosch Tassimo Suny TAS3207 este un dispozitiv performant capabil sa prepare o multitudine de bauturi energizante pe baza de cafea gata sa iti ofere energia de care ai nevoie in fiecare dimineata. Nu ocupa nici mult spatiu, este compact iar forma sa aerodinamica isi va gasi cu siguranta un loc sigur si in bucataria ta.
        Este alimentat cu capsule T-disc pentru a prepara cafea, caffee crema, cappuccino, ciocolata calda, espresso, latte macchiato. Fiecare capsula are inscriptionat un cod de bare ce contine informatii cu privire la reteta de preparare a bauturii respective. Aparatul scaneaza acest cod si apoi pregateste bautura preferata respectand cu strictete reteta recomandata de catre producator. 
       Espressor automat Bosch Tassimo Suny TAS3207 este prevazut cu un rezervor de 0.8 litri avand o presiune interioara de 3.3 bar suficient pentru a dizolva capsulele instant. 
        Este suficient sa adaugi capsulele T- DISC corespunzatoare si apoi sa apesi butonul power iar in cel mai scurt timp bautura ta preferata va fi gata.


Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                      


         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)