Espressor automat Tchibo Cafissimo Latte Nero pret, caracteristici si pareri

       Espressorul automat Tchibo Cafissimo Latte Nero este un dispozitiv performant de facut cafea fiind dotat cu cele mai noi tehnologii totul la un pret foarte bun. In doar cateva minute vei putea savura cea mai buna cafea, espresso, caffe latte sau cappuccino la tine acasa. Eu il folosesc des dimineata inainte de a pleca la serviciu, fiind de real ajutor in special atunci cand ma grabesc sa plec cat mai devreme. 
       Arata bine si ca design avand un aspect modern si elegant si combina cele mai noi tehnologii de pe piata imprumutand multe din caracteristicile mult mai celebrelor si mai scumpe espresoare Saeco.
       Printr-o simpla apasare de buton bautura preferata va fi gata in doar cateva secunde peste care se va adauga un strat consistent de spuma de lapte de mare efect. Recipientul de lapte este detasabil, pentru a putea pastra laptele in conditii termice optime in frigider.
       Panoul de comanda este dotat cu un selector manual cu ajutorul caruia poti selecta bautura pe care o doresti sa o prepari precum si nivelul de spumare. Dasemenea exista si optiunea de a alege daca cafeaua preparata sa fie tare sau mai slaba dupa preferinte. 
        Acesta este alimentat cu capsule, fiecare capsula avand un cod de bare ce contine informatii pe care aparatul le citeste pentru a sti cum sa dozeze incredientele pentru ca bautura selectata sa respecte reteta producatorului. Vei putea savura astfel mai multe bauturi energizante printre care: espresso, caffee crema, capuccino, latte macchiato etc.
        Espressorul automat Tchibo Cafissimo Latte Nero este dotat cu un sigur dozator reglabil pe dimensiunea canii sau cestii pe care o vei folosi.

Recomandare: 

        Este foarte simplu de utilizat si util la casa fiecaruia fiind o investitie ce isi merita banii:Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea avand undiscount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)