Cuptor incorporabil Bosch HBA43T350 pret, caracteristici si pareri

         Bosch HBA43T350 este un cuptor incorporabil de capacitate mare din inox dotat cu cele mai noi functii si tehnologii de pe piata fiind disponibil la un pret foarte bun. Face parte din categoria cuptoarelor incorporabile premium dat fiind faptul ca acesta este realizat din materiale de calitate superioara avand un aspect modern si placut la vedere.
         Panoul de control este dotat cu un superb ecran LCD care va afisa principalele functii si caracteristici ale programelor in functiune precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit. Panoul este prevazut cu numeroase pictograme colorate sugestiv pentru a va ajuta sa alegeti cu atentie functiile necesare programului de gatit ales.
         Bosch HBA43T350 este un cuptor incorporabil electric de capacitate mare de gatire de pana la 62 litri, suficient pentru a gati cele mai gustoase feluri de mancare. Este economic si din punct de vedere energetic avand un consum foarte mic fapt ceea ce il plaseaza in clasa de consum A.
         Sta foarte bine si la capitolul dotari tehnice fiind prevazut cu dispozitiv timer, grill, ventilator si LED pentru iluminare interioara. Acesta are o putere de 2900 W si promite sa le ofere utilizatorilor rezultate excelente si o experienta placuta in ceea ce priveste gatitul.
        Functiile si programele de gatit 10 la numar acopera o gama larga de necesotat printre care: incalzire rapida (10 minute), functie autocuratare interioara Eco Clean, functie decongelare, incalzire superioara si inferioara. Curatarea interiorului se va face in acelasi moment in timp ce gatiti datorita peretilor acoperiti cu un strat subtire din ceramica ce preiau murdaria si apoi o descompun mentinand astfel un mediu curat fara mirosuri neplacute.
          Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior. 


Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


       
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)