Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ cel mai bun pret

       Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ este una dintre cele mai accesibile ca pret masini de spalat de pe la noi prin magazinele online si nu arata deloc rau ba chiar as putea spune ca este o afacere destul de buna. Cei de la Arctic au cautat sa faca o masina cat mai ieftina, lucru vizibil prin aspectul ei, materiale de calitate da dar designul nu impresioneaza prea mult fiind unul mai degraba clasic alb mat.
       Nu consuma nici foarte multa energie electrica fiind incadrata in clasa de consum A+ dat fiind capacitatea destul de mica de stocare rufe de aproximativ 5 Kg si numarul de rotatii pe minut estimat la 800 rpm. 
    Panoul de comanda este dotat cu o multitudine de functii si butoane, un selector de programe si al vitezii de centrifugare.
       Programele de spalat 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate, sintetice, clatire intensiva etc. Cu programul special rapid 30 de minute, rufele tale vor arata impecabil intr-un timp record de maxim 30 de minute.
        Sistemul electronic de control al balanului va distribui rufele uniform in interior astfel incat masina de spalat sa functioneze cat mai silentios.
Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)