Calorifer cu ulei DeLonghi KH 771225 perfect pentru vremea friguroasa

        Caloriferul cu ulei DeLonghi KH 771225 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca toul va fi bine si pe timp de iarna. 
         Caloriferul cu ulei DeLonghi KH 771225 este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.
        Caloriferul cu ulei DeLonghi KH 771225 are o putere de aproximativ 2500 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin cei 12 elementi ce functioneaza pe baza de ulei. Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte. Este recomandat pentru incaperi de pana in 75 m cubi. 
       Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 3 metri, este dotat si cu roti pentru a fi transportat si depozitat mai usor si cantareste aproximativ 17 Kg. Este protejat si impotriva inghetului.

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la DeLonghi disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Poti alege din o multitudine din astfel de dispozitive unele dintre ele avand reduceri semnificative: Verifica reduceri preturi

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)