Statie de calcat Philips SpeedCare GC6615/20 pret, caracteristici si pareri

   Modul in care te prezinti in fata celorlalti spune multe despre propria persoana la fel si modul in care te imbraci si te ingrijesti ca acestea sa arate bine pe tine. Spune adio cutelor greu de scos cu noua statie de calcat Philips SpeedCare GC6615/20, un dispozitiv performant care il vei indragi inca de la prima utilizare.
    Elementul cheie in elementul de design al acestei statii de calcat il reprezinta talpa ceramica rezistenta chiar si la zgarieturi ce asigura un flux continuu si consistent de abur pentru a elimina chiar si cele mai dificile cute. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa din ceramica este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. 
     Statie de calcat Philips SpeedCare GC6615/20 este prevazuta cu un rezervor de capacitate 1.2 litri si ofera un debit de abur de 95 g/min avand o presiune de 4.2 bar. Esti avertizat vizual in mometul in care rezervorul este aproape gol prin iluminarea intermitenta a unui indicator LED. 
     Sistemul de detratare cu LED si avertizare sonora te va atentiona atunci cand fierul de calcat trebuie detratat cu generator de abur. Aceasta operatiune se executa selectand butonul cu functia "Detratare" dupa care va trebui sa asteptati alte doua minute pentru ca intreg procesul sa fie incheiat cu succes.
     Cablul de lungime 1.8 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)