Aspirator MIELE C3 Silence EcoLine Plus pret si specificatii tehnice

       Aspiratorul MIELE C3 Silence EcoLine Plus este exact ceea ce cautam, un dispozitiv performant capabil sa faca fata cu brio pe orice suprafata.  Dotat cu tehnologii de ultima generatie, acesta impresioneaza de la prima vedere prin designul sau atragator fiind realizat din materiale de calitate rezistente in timp, totul la un pret foarte bun.
      MIELE C3 Silence EcoLine Plus este un aspirator compact, usor de utilizat ce are o putere de aspirare de pana la 800 W.  Este un aspirator cu sac cu o capacitate colectare murdarie de pana la 5.4 litri. Panoul de comanda situat in partea superioara a dispozitivului de aspirat este usor de utilizat si foarte intuitiv fiind dotata cu buton Power/Off si buton retractare fir alimentare.
     Desi pare destul de mare la prima vedere acesta este prevazut cu 3 rotite de pivotare care il fac sa se miste in orice directie foarte rapid prin casa in urma ta. Mi-a placut si faptul ca este extrem de silentios fata de alte dispozitive si poti chiar sa intretii o converatie cu cineva prin casa sau sa te uiti la televizor in timp ce faci curatenie.
      Filtrul HEPA cu care acesta este dotat asigura aceste particule fine de praf vor fi retinute in interiorul aspiratorului fara sa refuleze atunci cand opriti dispozitivul. In pachet primesti si mai multe perii pentru accesul in diferite zone, duze pentru tapetiere si un tub telescopic din inox.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator performant capabil sa faca fata oricarui tip de murdarie cu succes la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Transportul este gratuit iar garantia comerciala de 10 ani daca il comanzi de aici

                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)