Placa de indreptat parul Rowenta Compact Liss Elite SF1012F0 pret si specificatii

     Placa de indreptat parul Rowenta Compact Liss Elite SF1012F0 este alegerea perfecta daca doresti sa incerci o noua abordare in ceea ce priveste coafura ta, un dispozitiv performant care va impresiona inca de la prima folosire. Arata foarte bine si ca design fiind construita dim materiale de calitate ceea ce ii furnizeaza o consistenta atunci cand o tii in mana. 
      Cele doua clips-uri de prindere beneficiaza de un invelis ceramic care dupa fiecare utilizare confera stralucire parului redandu-i forma naturala sub o alta abordare. Temperatura maxima de lucru este de 230 de grade existand si o treapta inferioara de tranzitie la 180 de grade. 
       Sistemul de prindere asigura o prindere exacta a suvitei de par care apoi parcursa printre cele doua placi ceramice va lua forma dreapta si va fi mentinuta astfel pentru o perioada de timp indelungata.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de indreptat parul performant la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemena daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discont semnificativ: Verifica pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)