Aspirator robot Samsung Visionary Mapping System pret si specificatii tehnice

         Noul aspirator robot Samsung Visionary Mapping System este cea mai noua inovatie in materie de aspiratoare inteligente, un adevarat robot in toata regula dotat cu simturi de orientare si abilitati speciale de aspirare eficienta, totul pentru confortul tau la un pret excelent. 
         Cum ar fi sa vii acasa seara de la munca si sa gasesti totul curat fara un pic de efort din partea ta. Acum totul e posibil asta datorita tehnologiilor de ultima generatie cu care este inzestrat aspiratorul robot Visionary Mapping System. Pur si simplu ii stabilesti ora de lucru si acesta porneste in mod automat si face curatenie prin casa. 
         Sistemul Visionary Mapping consta intr-o camera digitala si doua procesoare puternice care fotografiaza zona de lucru creand astfel o harta completa a obstacolelor pentru a gasi traseele optime pentru a parcurge tot interiorul casei tale. Este foarte eficient reusind sa aspire chiar si particulele fine de praf sau firele de par lasate de animale. Este dotat si cu senzori de detectie murdarie care optimizeaza pe parcurs modul de functionare in cazul in care detecteaza o urma de murdarie mai consistenta insistand asupra locului pana cand este indepartata toata murdaria.
        Cand bateria este aproape epuizata, aparatul se deplaseaza automat la dock-ul de incarcare totul fiind la fel de automatizat. Odata incarcat acesta isi continua treaba de unde a ramas. Este atat de silentios astfel incat poti vorbi la telefon sau urmari emisiunea preferata la televizor fara a fi deranjat din cauza zgomotului.
         Totul e doar sa il programezi sa lucreze atunci cand doresti tu. Autonomia de lucru este de 90 de minute iar timpul de incarcare este de 120 minute. Ii poti seta zone restrictive in care acesta sa nu ajunga daca doresti sa protejezi lucruri din casa. Este recomandat sa ii asiguri acestuia un spatiu cat mai liber fara prea multe obstacole astfel incat acesta sa aiba spatiu suficient sa ajunga acolo.
        Am ramas profund impresionat cand am vazut ca curata chiar si praful de sub pat reusind sa treaca cu bine chiar si peste firele de la cablu tv sau cele de la prize. Totul e sa ii asiguri spatiu necesar pentru ca acesta sa aiba acces.


Recomandare:
      Este un dispozitiv cu adevarat remarcabil, inteligent care va schimba cu totul modul de viata si va mentine o curatenie deplina in toata casa: Verifica oferta pret
      Este o investitie de viitor care se va potrivi perfect intr-o casa care se vrea a fi dotata la inalte standarde. Zilele acestea beneficiaza si de o reducere suplimentara,  pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
                     
                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)