Masina de spalat rufe SLIM Hansa AWB510D pret si specificatii tehnice

        Hansa AWB510D este o masina de spalat de capacitate mica perfecta pentru cei care nu dispun de un buget mai generos cu un consum mic energetic dar cu rezultate remarcabile in ceea ce priveste eficienta la spalare. Aceasta nu impresioneaza din punct de vedere al aspectului urmand liniile clasice de design al unei masini de spalat clasice beneficiind totusi de o atentie mult mai importanta pe partea de performante tehnice. Culoarea alba mata respectiv materialele si finisajele de calitate o recomanda ca fiind o achizitie potrivita pentru cineva care nu dispune de un buget mai generos.
       Panoul de comanda central vine dotat cu un display LED care iti va afisa programul de lucru selectat precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare. Alaturi de acesta gasim selectorul de programe, cel de temperatura si butoanele de pornire/oprire si blocare usa acces.
        Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata printr-o capacitate de stocare rufe de pana la 5 Kg si o viteza de centrifugare de 1000 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil. Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+, mai economica cu pana la 24% fata de masinile de spalat din clasa A simplu.
        Programele de spalare destul de numeroase vor acoperi o gama larga de necesitati printre care: program rapid 30 de minute, program bumbac, lana, sintetice, delicate, clatire etc. Te vei putea bucura de performante extraordinare din partea acesteia cu un consum redus de energie si apa curenta. In modul program stoarcere + evacuare aceasta va introduce inca un ciclu suplimentar pentru a te asigura ca pana si cele mai mici particule de detergent au fost eliminate din tesatura.
      Cu programul usor de calcat rufele tale vor fi mult mai usor de calcat deoarece cutele vor fi aproape inexistente. Recomand sa apelezi la modul de spalare "usor de calcat" atunci cand vei spala tricouri sau camasi. Exista si un asa numit mod de programare intarziata prin care poti selecta timpii de lucru ai masinii de spalat fara a mai fi nevoie sa o supraveghezi indeaproape.
      Sistemul electronic de control al balansului gestioneaza foarte bine vibratiile produse in timpul functionarii fapt pentru care putem vorbi de o masina de spalat silentioasa (nivel zgomot spalare 58 dB). 
      Sistemul de detectare spuma este bazat pe mai multi senzori instalati la interior ce optimizeaza functionarea masinii de spalat astfel incat sa se atinga de fiecare data nivelul optim de spuma pentru un spalat cat mai eficient.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)