Laptop ASUS G751JY-T7422D pret si specificatii tehnice

         Laptopul Asus ROG GL552JX-DM188D apartine familiei ASUS Republic of Gamers(ROG), serie special creata pentru impatimitii de jocuri dotate cu procesoare Intel Core i7 si placi video dedicate de la Nvidia.
         Ecranul este FULL HD IPS de 17.3 inchi avand un unghi de vizibilitate foarte bun de pana la 178 de grade. Sunetul de pe acest laptop este incredibil de bun asta datorat tehnologiilor audio de inalta clasa SonicMaster si ROG Audio Wizard. Coolerul ofera eficienta sporita la racire si este silentios chiar si pe timp de vara.
         Laptopul are un design elegant, unde logo-ul ROG iluminat reflecta pasiunea si atentia cu care au fost construite aceste modele de laptopuri perfect completat de finisajul din aluminiu de culoare neagra. 
        Tastatura de tip chiclet cu sistem de iluminare in nuanta rosie si taste WASD ofera o experienta foarte buna in timpul utilizari. Deasemenea intensitatea sistemul de iluminare al tastelor poate fi ajustat in functie de dorintele fiecarui utilizator. 


Performantele tehnice sunt asigurate de:

  • procesorul Intel Core i7 4750HQ;
  • placa video integrata Intel Iris Pro Graphics 5200;
  • placa video dedicata NVIDIA GeForce GTX 980M;
  • 16 GB memorie RAM;
  • HDD de 1 TB si 7200 rpm;
  • SSD de 128 GB.
         Procesorul Intel Core i7 47500 HQ este un procesor high-end creat pentru laptopurile de gaming. Acesta este asambalat pe o arhitectura Crystal Well, are patru nuclee, ruleaza la frecventa de 2000 MHz si poate ajunge prin Turbo Boost sa ruleze la frecventa de 3200 MHz.
       Laptopul este echipat cu 4 sloturi de memorie RAM din care 2 sunt ocupate cu placute de cate 8 Gb fiecare. Poti extinde memoria pana la 32 Gb atasand inca doua placute de 8 Gb in sloturile ramase libere.
        Placa video dedicata are o memorie de 4 GB si poate rula in conditii de rezolutie Full HD cam tot ce se gaseste pe piata la ora actuala in materie de jocuri PC.
        Din punct de vedere al conectivitatii laptopul este dotat cu port HDMI, 4 porturi USB 3.0, bluetooth, cititor card precum si cu o camera Web HD de cea mai buna calitate. Bateria de 8 celule Li-on iti va oferi o autonomie de pana la 4 ore functionare.

Recomandare:

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)