Uscator de rufe Electrolux Inverter EDH3897SDE pret si specificatii

         Toate noutatile ce apar pe piata electrocasnicelor ne ajuta sa imbunatatim in fiecare zi stilul de viata si sa acordam mai multa importanta lucrurilor care conteaza pentru noi, unul dintre acestea fiind si uscatorul de rufe Electrolux Inverter EDH3897SDE. Nu e de mirare ca din ce in ce mai multa lume apeleaza la aceasta solutie economisind timp dar si spatiu deoarece nu vei mai ocupa balconul inutil cu rufe puse la uscat, o alternativa perfecta chiar si pentru cei ce nu dispun de un spatiu adecvat pentru uscatul rufelor.
        Arata foarte bine si ca design, materialele de calitate fiind inca o premisa ca avem de-a face c un produs premium care va obtine cele mai bune performante indiferent de situatia in care este pus la incercare.
        In partea superioara acesta vine dotat si cu un superb display LCD care va afisa in timp real toti parametrii de interes. Vei stii cu precizie timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de uscare. Nu ocupa nici foarte mult spatiu avand dimensiunile unui dispozitiv potrivit atat pentru casa cat si apartament: 85 x 60 x 60 cm. Accesul la interior se face frontal.
        Din punct de vedere tehnic vorbim de un dispozitiv electrocasnic de capacitate 9 Kg perfect pentru a usca chiar si rufe de dimensiuni mai mari (paltoane, geci etc.). 
        Programele de functionare acopera mare parte a tuturor necesitatilor de care puteti avea din partea unui astfel de dispozitiv. Vei putea selecta si gradul de uscare, astfel ca pentru rufe mult mai usor de calcat este recomadat sa pastrat o umiditate relativa pentru ca acestea sa nu faca cute. Selectand modul de programare intarziata vei putea stabilii timpii de functionare a uscatorului pentru ca acesta sa lucreze cand esti plecat de acasa in deplina siguranta.
        Senzorul de uscare instalat la interior va detecta gradul de umiditate prezent in rufe optimizand in acest fel modul de functionare al uscatorului marind sau micsorand timpii de functionare.
       Uscator de rufe Electrolux Inverter EDH3897SDE este eficient si din punct de vedere energetic, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A++. Multumita tehnologiei sale cu pompa de caldura, acest uscator foloseste temperaturi scazute pentru a usca cu atentie hainele dumneavoastra totul la un pret/consum energie minim.
       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, acesta fiind foarte silentios (nivel zgomot centrifugare 65 dB).
            
Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 
                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)