Epilator Babyliss IPL Homelight G933E pret si specificatii tehnice

      Tehnologia IPL este cea mai noua inovatie din domeniul frumusetii si promite pe buna dreptate indepartarea parului inestetic inca de la prima utilizare. In acest caz iti recomand sa folosesti epilatorul Babyliss IPL Homelight G933E, un dispozitiv performant foarte la moda in ultima vreme printre femei.
       Functionarea acestuia este destul de simpla, il lasi la incarcat 2-3 ore apoi il poti folosi pe baza de acumulator pe zonele dorite. Inca de la prima sedinta vei observa imbunatatiri prin faptul ca parul nu va mai creste la fel de des.
       Pentru un tratament complet si eliminarea tuturor firelor de par va trebui sa faci o serie de 4-5 sedinte, cate una pe saptamana, timp in care parul va disparea treptat de la o saptamana la alta. Cele mai bune si rapide rezultate vor fi la persoanele cu ten deschis avand culoarea parului negru. 
       Procedeul trebuie astfel repetat regulat saptamana de saptamana cu strictete pentru cele mai bune rezultate. In doar cateva saptamani de utilizare constiincioasa vei reusi sa ai rezultatele mult dorite, o piele neteda si incredibil de fina.
       Homelight G933E nu trebuie conectat la priza decat pentru a-i reincarca bateria, nu prezinta componente ce trebuiesc inlocuite in timp si porneste imediat printr-o usoara atingere de buton. Intensitatea flash-ului luminos poate fi reglata folosind sagetile de Up si Down.
       Are doua moduri de functionare si anume cu blitz de lumina manual sau blitz automat cu 36 de flash-uri pe minut. Tehnologia cu Quartz ofera o precizie foarte buna de actionare fiind capabil sa emita pana la 100.000 de impulsuri de lumina.
       Din punct de vedere al sigurantei acesta a fost testat dermatologic pe mai multe tipuri de ten si a rezultat faptul ca nu prezinta nici un risc pentru piele.

Recomandare:


          Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret
          Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus
                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)