Placa de intins parul Remington S9600 pret si specificatii tehnice

      Da frau imaginatiei tale si obtine cele mai interesate abordari in ceea ce priveste coafura ta cu noua placa de par din colectia Silk Remington S9600. Daca esti in cautarea unei placi de par bune care sa stie meserie la propriu recomand Remington S9600.
      Aceasta placa de par nu numai ca indreapta foarte bine parul dar totodata ii confera acestuia o stralucire naturala cca cu 86% mai multa stralucire. Are o putere de actione excelenta chiar si la o temperatura nu foarte ridicata fiind indicata si in cazul acelor persoane cu un par mai aspru.
      Manerul este prevazut cu un buton de tip ON/OFF precum si un display digital care iti va indica temperatura la care placa este setata sa functioneze. Temperatura este constant afisata pe display-ul placii, utilizatorul avand posibilitatea de a selecta temperatura de la 150 la 235 de grade Celsius. Daca te grabesti poti apela la functia Turbo Boost care grabeste procesul de incalzire la temperatura de 240 de grade in doar cateva secunde. 
      Invelisul din ceramica superioara este infuzat cu ulei de argan si Vitamina E, esential parului pentru un stralucitor sanatos. Vitamina E se elibereaza pe par odata cu incalzirea placilor.
      Invelisul antistatic ii va oferi fermitate parului tau si il va proteja de neplacerea ca acesta sa se electrizeze in momentul in care imbraci hainele.
      Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 1.8 metri. Deasemena in pachetul comandat primesti impreuna cu placa si o husa special creata pentru aceasta pentru protectie si pentru a fi purtata cu usurinta in bagaj.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de indreptat parul performant la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemena daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discont semnificativ: Verifica pret redus

                              
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)