Cuptor incorporabil Beko BIM25400XMS pret si specificatii tehnice

       Cuptorul incorporabil Beko BIE22300XD este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de gatit performant dotat cu o multitudine de functii si tehnologii care te vor ajuta in prepararea celor mai bune gustari pentru tine si familia ta. Acesta arata foarte bine din punct de vedere al designului fiind construit din materiale de calitate care vor asigura caldura necesara in interior astfel ca mancarea gatita sa fie gata intr-un timp cat mai scurt. Poate fi integrat cu usurinta in mobila de bucatarie avand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.4 x 56.7 cm
      Panoul de comanda este dotat cu doua selectoare primul pentru selectie programe iar al doilea tempetatura fiind incadrate de un superb display LCD care iti va afisa in timp real temperatura la interior si timpul ramas pana cand tot procesul de gatire se finalizeaza.
       Are o capacitate de 71 de litri suficient de mare pentru o familie obisnuita si este dotat cu 12 functii de gatit. Functiile de gatit prezente in meniul acestuia acopera in principiu cam toata gama de necesitati de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv si anume: iluminare interioara, convectie aer fierbinte, grill incalzire inferioara, ventilator gatire, decongelare etc.
       Pentru performante mult mai bune si un timp de gatire cat mai redus, specialistii Beko recomanda apelarea la asa numitul program convectie aer fierbinte care foloseste ventilatorul din interior pentru a imprastia mult mai rapid aerul fierbuinte astfel ca alimentele sa fie mult mai repede gata. Folosirea acestui mod de functionare mai este recomandat la final de program atunci cand vrei ca friptura sa prinda la exterior o crusta crocanta foarte delicioasa.
       Functia Booster de preincalzire reduce cu pana la 35% timpul necesar pentru atingerea temperaturii dorite. Pentru cei care sunt impatimiti de gustul unei pizza facute la cuptor acesta dispune de treapta speciala pentru prepararea blatului.
       Sistemul de gatire 3D ofera o patrundere in mod egal din toate partile a bucatelor pregatite la interior fiind unul dintre cele mai eficiente sisteme de gatit din domeniu. 
       Sistemul de inchidere al usii de acces la interior este prevazut cu un geam dublu din sticla care va face posibila un transfer minim de caldura intre mediul din interior si exterior. Accesul la interior se face foarte usor iar ca sa nu fie nevoie sa deschizi usa de fiecare data sa verifici in ce stadiu se afla mancarea pregatita, exista in dotare si un set de becuri cu halogen ce ofera o vizibilitate bine la interior.
       De retinut este si faptul ca acesta nu consuma nici foarte multa energie fiind incadrat in clasa de consum superioara A+ cu un consum de energie estimat de 0.88 kW/h.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                              Cuptor incorporabil Beko BIM25400XMS, Electric, Multifunctional, 71 l, 12 Functii, Clasa A+, Autocuratare catalitica, Touch, Sticla neagra + Inox
                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)