Cuptor incorporabil BOSCH HBC26D553 pret si specificatii tehnice

        Tehnologiile germane brevetate de catre cei de la Bosh se regasesc acum intr-un dispozitiv modern si anume cuptorul incorporabil BOSCH HBC26D553, perfect pentru a te asista in pregatirea celor mai gustoase bucate. BOSCH HBC26D553 este o unitate compacta incorporabila cu un design placut a carui prezenta va fi remarcata in bucatarie inca de la prima vedere. 
         Prietenos cu mediul inconjurator acesta exceleaza si la capitolul eficienta energetica fiind astfel pozitionat in categoria electrocasnicelor economice cu o putere estimata de 1900 W. BOSCH HBC26D553 se pliaza perfect in bucatariile care nu ofera un spatiu generos acesta avand dimensiunile unui cuptor cu microunde un pic mai mare dotat cu toate functionalitatile unui cuptor de dimensiuni normale.
        Aparatul, va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz si vei simti imediat diferenta de calitate din procesul de coacere. Preparatele tale vor fi gătite mereu la un nivel optim, fără a te mai confrunta vreodată cu mâncăruri arse sau coapte prea putin si nu in ultimul rand de mai mult timp liber si pentru alte activitati.
         Aparatul are un  design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate, pret convenabil. Design-ul este  potrivit pentru un produs de ultima generatie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ne arata diverse informatii, 4 functii, timer, impreuna cu controlul electronic de actionare tip touch-screen fac ca acest aparat sa arate exceptional. 
          Vei beneficia de un spatiu suficient de mare pentru a gati pentru intreaga familie de pana la 35 de litri pentru care poti selecta pana la 4 functii de gatit independente: functie aburi, functie memorare, control automat al punctului de fierbere, regenerare etc.
        Cu functia Auto Pilot vei putea selecta greutatea alimentului preparat si tipul de aliment iar cuptorul va alege cele mai bune setari pentru a gati totul ca la carte. 
        Sistemul de gatire cu aburi mult mai eficient fata de cel clasic de coacereva contribui la mentinerea sanatatii tale prin impunerea unui stil sanatos de viata. Astfel vei putea elimina prajelile atat de nocive si uleiurile, intreg procesul de gatire bazandu-se pe functia de abur, al prepararii in propriu suc. Alimentele astfel preparate isi vor pastra aroma si gustul original care nu va mai fi alterat de alti factori externi.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)