Masina de spalat rufe Gorenje WS62SY2B performanta la un pret excelent

       Daca ar fi sa ne uitam dupa aspect am putea spune ca masina de spalat rufe Gorenje WS62SY2B este un dispozitiv de spalat rufe un pic iesit din comun deoarece spre deosebire de alte modele aceasta are culoarea neagra. Practic culoarea neagru este cel mai nou trend in materie de electrocasnice in strainatate, un trend care incepe sa prinda si pe la noi disponibil mai des la combinele frigorifice. 
      Masina de spalat rufe Gorenje WS62SY2B de generatie noua sta bine si la capitolul performante tehnice si anume are o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm si o capacitate de stocare rufe la interior de pana la 6 Kg. E perfecta pentru o familie obisnuita de pana la 4 persoane, este economica eficienta si nu costa nici foarte mult. 
       Este si economica fiind incadrata in clasa A+++ mai economica cu pana la 30% fata de alte dispozitive clasificate in clasa A simplu.
       Programele de functionare destul de numeroase, 16 la numar, vor acoperi majoritatea necesitatilor de care poti avea nevoie din partea unei masini de spalat: program bumbac, lana, sintetice, centrifugare delicata/intensiva, spalare sport etc. Pentru bumbac sunt disponibile 4 programe de spalare in functie de gradul de murdarie prin alegerea temperaturii ideale de la 20, 40 si pana la 95 de grade. In cazul rufelor usor murdare se recomanda folosirea optiunii Eco care optimizeaza functionarea masinii de spalat pentru consumul de apa si energie sa fie unul mult mai redus (temperatura de functionare in jurul valorii de 30-40 de grade).
       Pentru refele cu pete greu de scos se recomanda alegerea unui program cu centrifugare intensiva la o temperatura ridicata care sa cuprinda si cicluri de clatire suplimentare. Cu programul Mix vei putea spala haine din diferite categorii de tesaturi in siguranta fara a deteriora tesatura, acestea fiind curatate eficient.
       Nu este o masina de spalat foarte mare in dimensiuni fiind perfecta pentru cei care stau la apartament 85 x 60 x 44 cm.
       Sistemele de siguranta cu care aceasta este dotata vor actiona de fiecare data atunci cand apar probleme la inundatie – opreste imediat functionarea masinii in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa neprevazute, siguranta copiilor – blocheaza functiile butoanelor panoului de comanda, control supraincalzire, semnalizare acustica – te anunta ca programul de lucru a luat sfarsit. Functia autodiagnosticare va detecta erorile ce pot aparea in sistem oferind suport pentru rezolvarea lor.
       Este si foarte silentioasa, motorul fiind unul de ultima generatie si utilizeaza noua tehnologie aparuta pe piata Use Logic Motor care limiteaza vibratile peretilor la interior aproape de zero. Valorile masurate ale zgomotului in timpul functionarii indica o valoare de 56 dB la spalare si 68 dB la centrifugare. Consumul mediu de apa in timpul unui an este de 9209 litri. 

Recomandare:

      O recomand tuturor care vor sa achizitioneze o masina de spalat nu foarte scumpa dotata cu un numar de programe generos pentru o spalare a rufelor eficienta: Verifica oferta pret

      Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

      Daca o prinzi si la reducerea de pret actuala as spune ca este un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

                               
                                        
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)