Masina de spalat vase cu motor Inverter Electrolux Real Life ESF8720ROX pret si specificatii tehnice

      De cand s-a racit vremea de afara parca e din ce in ce mai greu sa speli vasele de mana asa ca de curand am zis sa incerc masina de spalat vase cu motor Inverter Electrolux Real Life ESF8720ROX. Plus ca mai era si faptul ca pierdeam destul de mult timp cu spalatul vaselor in special atunci cand veneau persoane in vizita la mine acasa. Si cu nimeni nu pleca fara sa manance ceva bun de casa la final ramaneau vasele de spalat, multe la numar problema rezolvata acum cu noua achizitie, masina de spalat vase Electrolux Real Life ESF8720ROX.
      Are un design modern asta si datorita materialelor de calitate folosite in constructia acesteia care fac din aceasta un gadget mult ravnit de mai toate gospodinele. Aceasta are o capacitate mult mai mare fata de alte masini de spalat vase standard fiind dotata cu o cuva XXL in care pot incapea pana a 15 seturi de vase. Acest lucru nu ar trebui sa te sperie in cazul in care ai mai putine vase, ea fiind special proiectata sa spele pe zone si sa functioneze cu consum redus de apa si energie daca vei dori sa speli mai putine vase. 
      Pe langa vase puteti spala si alte elemente de vesela cum ar fi pahare, cani din portelan, linguri, cutite si furculite, aceasta avand compartimente special adaptate pentru toate tipurile de ustensile de bucatarie. Paharele din sticla sau portelan vor fi spalate cu atentie sporita si protejate pentru a nu se sparge la interior. 
       In decursul unui an aceasta consuma cam 3080 de litri de apa si pana la 11 litri pentru un ciclu complet la capacitate maxima. 
       Este o masina de spalat vase si economica cu un consum mic energetic de de 0.85 kW/ciclu fiind astfel clasata in regimul de eficienta A+++. 
       Programele de spalat destul de numeroase, ocupa cam majoritatea necesitatilor din care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv si anume: program intensiv la 70 si 50 grade Celsius spalare rapida la 60 de grade Celsius (QuickPlus), program special pentru spalat pahare si FlexiWash functionare la capacitate redusa de incarcare.
       Poti seta pana la 6 nivele de temperatura in functie de consistenta petelor. Deasemenea la nivelul cuvei interioare aceasta este prevazuta cu mai multi snezori, montati special pentru a putea indica valori ale procesului de functionare care pot fi modificati din mers.
       Sistemul termoeficient ofera o izolare termica mult mai eficienta ca in cazul altor masini de spalat vase pentru un transfer de temperatura cu mediul exterior minim. Poti spala o cantitate de vase numeroasa, aceasta nu se incalzeste deloc si nici zgomotoasa nu este (nivel zgomot 42 dB).
      Cu functia Time Manager poti planifica ca aceasta sa functioneze la intervale de timp stabilite de tine, functie utila atunci cand te grabesti sa pleci undeva. Deasemenea o poti opri in mod automat in orice moment consideri tu chiar inante de terminarea unui program complet. Pentru accesul usor la interior aceasta este prevazuta si cu lumina interioara.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)