Telefon mobil Leagoo Lead 7 pret si specificatii tehnice

       Leagoo Lead 7 este un telefon mobil bine dotat din punct de vedere tehnic ce s-a vandut foarte bine in zona de Asia disponibil si la noi in tara prin intermediul celor de la eMag.
       Arata foarte bine ca design, este de culoare alba si este construit din materiale de calitate. Difuzorul principal este pozitionat pe partea din spate oferind astfel un sunet puternic si de calitate fiind o adevarata placere sa urmaresti clipuri online pe youtube.
       Fata de multe alte dispozitive la acest pret acesta se remarca atat prin performante dar si prin acumulatorul de capacitate mare de pana la 4500 mAh capabil sa mentina functionarea telefonului mobil la parametrii optimi pentru o perioada de timp mai indelungata de pana la 2 zile.
       Display-ul IPS de buna calitate masoara in diagonala 5 inchi si suporta o rezolutie HD cu 1280 x 720 pixeli. Sistemul inteligent JDI cu care vine dotat acest ecran reduce consumul cu pana la 30 % oferind aceiasi calitate a imaginii in culori remarcabile luminoase si clare. Ecranul de dimensiuni 5 inchi este perfect pentru cei care vor sa foloseasca telefonul mobil in aplicatii web, vizionare filme online dar si gaming.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core tactat la frecventa de 1.3 Ghz, memoria RAM de 1 Gb si camera foto principala dotata cu un senzor de 13 MP iar cea frontala de 8 MP. 
       Am ramas surprins de faptul ca pe un astfel de dispozitiv la un pret relativ mic se poate implementa o camera foto atat de buna. Il recomand tuturor iubitorilor de poze cat si pentru cei care obisnuiesc sa faca poze selfie dat fiind faptul ca camera frontala stie sa faca poze la o rezolutie de pana la 8 Mp. Acesta are si capacitatea de a filma clipuri video cu 60 fps avand urmatoarele caracteristici: Auto focus, detectare fata, Geotagging, mod continuu de fotografiere, etc.
       Vine si cu suport NFC si posibilitate de a folosi doua cartele de telefon simultan (Dual-SIM). 
        Procesorul video de tip MALI 400MP2 va fi cel care va fi responsabil de distributia resurselor video atat pe partea de gaming cat si pentru rularea clipurilor video la rezolutii HD.
         Sta foarte bine si pe partea de conectivitate, acesta fiind dotat cu A-GPS, microUSB, jack de 3.5 mm.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon accesibil ca pret, dotat cu majoritatea functiilor de care poate vei avea nevoie zi de zi: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, acesta avand o reducere destul de consistenta: Verifica pret redus


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)