Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 6610 WA pret si specificatii tehnice

       Cuptoarele electrice devin in ultimul timp din ce in ce mai cautate, acest lucru datorandu-se modului de gatire eficient si  a economiei la factura energetica.
       Whirlpool AKZM 6610 WA este un cuptor incorporabil electric foarte cautat datorita capacitati mari de gatire de 73 de litri cu 5 nivele de coacere recomandat familiilor numeroase, pensiuni, functiilor sale eficiente cu un consum minim de energie electrica. 
        Aparatul, va putea înlocui cu succes vechiul cuptor de la aragaz si vei simti imediat diferenta de calitate din procesul de coacere. Preparatele tale vor fi gătite mereu la un nivel optim, fără a te mai confrunta vreodată cu mâncăruri arse sau coapte prea putin si nu in ultimul rand de mai mult timp liber si pentru alte activitati.
        Aparatul are un  design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate, pret convenabil. Design-ul este  potrivit pentru un produs de ultima generatie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase pozitionat frontal ne arata diverse informatii, 8 functii, timer, impreuna cu controlul electronic de actionare tip push-up fac ca acest aparat sa arate exceptional.
        Whirlpool este un produs ce se incadreaza la un inalt standard de energie, anume clasa A-10%, avand un consum de energie la gatit conventional de 0,91 Kw/h.
        Acest model este un castig pentru bucataria ta, pentru sanatate pentru confortul tau datorita tehnologiilor de ultima generatie care stau la baza lui. Pe langa acestea aveti la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea
acestora.  
        Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: Ready 2 Cook (functie care permite obtinerea de economii de pana la 25% din timpul de preparare si pana la 20% energie), Cook 3 (presupune gatirea simultana pe 3 nivele a trei feluri diferite de mancare), Soft Closing (inchiderea amortizata a usii), blocare acces copii. Accesoriile din dotare se compun din: o tava de coacere si ghidaje telescopice cuptor.  .
        Cuptorul este alcătuit din inox, fiind în acelasi timp usor de întretinut, dar si rezistent. Usa cuptorului este prevazut cu un geam dublu termorezistent cu iluminare interioara avand o buna vizibilitate. Aparatul are dimensiunile de 59.5 x 59.5 x 56.4 cm, fiind perfect încorporabil si putând fi plasat atât într-un corp inferior din mobila de bucătărie, cât si într-un spatiu superior din cadrul acesteia, deasupra blatului.
        Dupa terminarea ciclului de coacere si racire curatarea aparatului se face manual foarte usor datorita tehnologiei revolutionare iXelium. Gratie acestei tehnologii, curatarea cuptorului este rapida si usoara: suprafata sa care respinge apa previne atasarea reziduurilor de alimente, facand indepartarea acestora usoara si rapida, la o simpla stergere cu buretele.
        Garantia comerciala a aparatului este de 4 ani. Tinand cont de aspect, dotari tehnice, raportul calitate pret este foarte bun.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

                              


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)