Cuptor incorporabil Candy FCL 614/6 pret si specificatii tehnice

        Cuptor incorporabil Candy FCL 614/6 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de gatit dotat cu tehnologii de ultima generatie care te vor ajuta sa prepari cele mai gustoase feluri de mancare, totul la un pret excelent. Panoul de comanda este actionat mecanic si cuprinde doua selectoare, unul pentru program de gatit iar celalalt pentru tempeatura de gatire. 
        Cuptor incorporabil Candy FCL 614/6 arata foarte bine ca design, acesta adoptand un stil un pic mai nonconformist perfect pentru cei care isi doresc o bucatarie moderna mobilata cu sisteme incorporabile cu un aspect mai retro. In loc de timmer digital acesta este prevazut cu timmer de tip ceas avand ca principala atributie afisarea timpului ramas pana la terminarea programului de gatit.
        Usa de acces la interior imita designul vechilor aragaze, aceasta fiind prevazuta cu un geam in forma ovala pe unde vei putea urmari indeaproape tot procesul de gatire. Atat usa cat si geamul in dublu strat sunt termoizolate pentru a nu lasa caldura sa iasa la exterior si pentru a mentine o temperatura constanta la interior.
        Cuptor incorporabil Candy FCL 614/6 se pliaza perfect in mobila de bucatarie si este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 55 cm. Alimentarea se face direct la reteaua de energie electrica, consumul fiind limitat de clasa de eficienta din care face parte (clasa A).
        Vei beneficia de un spatiu suficient de mare pentru a gati pentru intreaga familie de pana la 65 de litri pentru care poti selecta pana la 8 functii de gatit independente: functie decongelare, convectie aer, incalzire inferioara si superioara, treapta pentru pizza, iluminare interioara etc.
         In partea de jos acesta este prevazut si cu treapta pizza, o zona perfecta pentru a pregati cea mai buna pizza in conditii excelente de temperatura. Un alt element care nu ar trebui neglijat sta in sistemul de incalzire superioara si inferioara care va patrunde in egala masura friptura pe ambele parti, lucru mai putin intalnit la astfel de cuptoare si in special la acest pret.
           Interiorul cuptorului si peretii din email va face ca curatarea acestuia sa fie o simpla rutina iar cu o simpla laveta totul va fi curat la fel ca la inceput.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)