Router wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N alegerea perfecta la un pret decent

     De o saptamana am achizitionat router-ul wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WR841N si pot sa spun ca dupa o saptamana de test sunt multumit de performantele oferite. Este un pret destul de bun pentru un utilizator obisnuit. Este ideal pentru un apartament de 2-3 camere de pana in 60 mp ducand cu bine semnalul in toata casa. Semnalul incepe tosusi sa isi cam piarda din intensitate abia dupa al 3-lea perete intalnit ca obstacol dar totusi vei putea accesa serviciile internetului la o viteza foarte buna.
     Are doua doua antene, este un pic cam mare pentru gustul meu dar acest lucru ii da o stabilitate mai mare daca il vei pozitiona undeva la inaltime. 
     Configurarea se face simplu si raid urmarind instructiunile din interiorul cutiei conectand calculatorul la unul din cele 4 porturi de LAN. Reteaua de wireless odata devenita activa o poti cripta atat WPA/WPA2 cat si WEP. Acesta dispune si de functia Quick Security Setup care permite utilizatorilor sa configureze aproape instantaneu functiile de securitate prin apasarea butonului de WPS.

Recomandare:

       Este cea mai buna alegerea daca iti doresti un dispozitiv ieftin, sigur care sa iti asigure un flux de date continuu, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

      Zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)