Placa de indreptat parul Remington S3500 pret si specificatii tehnice

      Intotdeauna m-am bazat pe faptul ca placile de par de la Remington sunt printre cele mai bune, si de fiecare data fie ca am facut un cadou sau am cumparat pentru mine am ale de fiecare data acest brand. Remington S3500 respecta cu rigoare cele spuse mai sus fiind un dispozitiv de indreptat parul performant dotat cu functii de ultima generatie totul la un pret accesibil.
       Aceasta placa de par nu numai ca indreapta foarte bine parul dar totodata ii confera acestuia o stralucire naturala cca cu 86% mai multa stralucire. Are o putere de actione excelenta chiar si la o temperatura nu foarte ridicata fiind indicata si in cazul acelor persoane cu un par mai aspru.
      Manerul este prevazut cu un buton de tip ON/OFF precum si un selector de temperatura cu ajutorul caruia vei putea varia temperatura in functie de preferinte (150 -230 de grade Celsius).
      Invelisul antistatic ii va oferi fermitate parului tau si il va proteja de neplacerea ca acesta sa se electrizeze in momentul in care imbraci hainele. Cele doua placi ceramice de prindere au si functie antistatica (elimina electricitatea statica din par) si sunt prevazute cu turmalina, o suprafata de protectie ce impiedica deteriorarea in timp a parului.
     Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 1.8 metri. Deasemena in pachetul comandat primesti impreuna cu placa si o husa special creata pentru aceasta pentru protectie si pentru a fi purtata cu usurinta in bagaj.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de indreptat parul performant la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Deasemena daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discont semnificativ: Verifica pret redus

                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)