Side by side Bosch KAG90AI20 pret si specificatii tehnice

       Mereu am apreciat calitatea si priceperea de care dau dovada inginerii de la Bosh creand adevarate opere de arta in domeniul tehnologiei, lucru evident si pentru combina frigorifica de tip Side by side Bosch KAG90AI20. Aceasta puncteaza la toate capitolele pozitiv fiind un dispozitiv de capacitate mare capabil sa iti administreze alimente de la dimensiuni mici sau mari in cele mai bune conditii.
       Va trebui sa iei in considerare si dimensiunile acesteia de 177 x 91 x 72 cm pentru a stii cu exactitate zona in care o vei pozitiona, fiind un dispozitiv destul de voluminos.  Accesul la interior de face cu ajutorul a doua usii alaturate de culoare gri care se deschid in stanga si dreapta.
       Panoul de control al aparatului este de tip tactil cu afisare LED, amplasat frontal, functiile fiind activate printr-o simpla atingere. Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit. Combina are o capacitate mare de 522 de litri, fiind unul dintre modelele cele mai mari disponibile. Interiorul combinei este organizat după modelul ușilor, fiind împărțit într-o parte stângă mai îngustă și una dreaptă mai mare. Partea stângă corespunde congelatorului, iar cea dreaptă frigiderului. Poți beneficia, astfel, de două aparate într-unul singur. Frigiderul cu o capacitate de 359 de litri este prevazut cu 3 rafturi de sticla rezistenta, dintre care 2 sunt ajustabile pe înălțime. In compartimentul racitor, aerul rece va fi distribuit uniform in interiorul aparatului de un ventilator si totodata va asigura performante mai bune de racire. 
       Sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideale de umiditate. Totodata, previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific – racitor si congelator, garantand astfel pastrarea prospetimii alimentelor  Peretii interiori ai frigiderului Bosch KAG90AI20 au un strat special antimucegai păstrând astfel alimentele o perioadă lungă de timp, departe de mucegai și bacterii. 
         La exteriorul aparatului frigorific este amplasat un dispozitiv ce asigura apa rece si proaspata la o simpla apasare a clapetei, fara a fi necesara deschiderea usii. Poti avea acces imediat la sticlele din frigider datorita compartimentului Mini Bar. Congelatorul are o capacitate de 163 litri, fiind mult mai mare decât cele ale combinelor frigorifice obișnuite, fiind impartit in doua compartimente. Aceasta repartitie da posibilitatea să poată fi depozitate o varietate de alimente și recipiente. 
        Combina dispune de tehnologia No Frost atat pentru compartimentul de frigider cat si pentru congelator. Alimentele nu vor mai avea un strat de gheata pe suprafata si nu va mai trebui sa recurgeti la decongelarea acesteia. 
       Combina frigorifica  are  eficienta energetica A+ cu un consum energetic de numai 432 kWh/an. Fiind un aparat  modern de ultima generatie detine un compresor silentios care genereaza un nivel de zgomot de 43 dB si care nu va deranja linistea locuintei sau a spatiului unde va fi amplasat.

Recomandare:

        E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici 

    
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)