Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW10H9600EW pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW10H9600EW pare a fi desprinsa parca dintr-un film stiintifico-fantastic daca e sa privim indeaproape dotarile remarcabile si functiile de ultima generatie care pana acum nici eu nu eram in tema cu multe dintre ele. Cu un design incredibil de aratos, aceasta se remarca prin materialele de foarte buna calitate iar hubloul de foarte mari dimensiuni este special conceput pentru a putea introduce in interior o cantitate mai mare de rufe dintr-o data.
      Balamaua metalica dubla de prindere capac hublou da siguranta utilizatorului ca are in fata un dispozitiv masiv si rezistent ce nu va dezamagi in timp. Marginile translucide de culoare albastra asemenea unui cristal reflecta lumina interioara creeand un extraordinar spectru de lumini.
      Din punct de vedere tehnic masina de spalat rufe Samsung Crystal Blue WW10H9600EW are o capacitate totala de stocare rufe de 10 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1600 rpm. Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic fiind considerata una dintre cele mai economice modele de pe piata iar potrivit testelor face parte din clasa de consum A+++ (-50%). 
      Programele de spalat, 15 la numar acopera cam toata gama de nevoi si tipuri de tesaturi ale rufelor tale: program bumbac, lana, sintetice,consum redus de energie, baby, program rapid etc. 

      Panoul de control dotat cu un superb display LCD iti va oferi maximul de suport necesar. De aici vei putea controla in mod automat cantitatea de apa de la interior, al detergentului si al ciclului de spalare. Tehnologia de spalare de la Samsung "Optimal Wash" va asigura ca toate conditiile impuse unui spalat eficient sa fie indeplinite la fiecare utilizare a masinii de spalat.
      Tehnologia inovativa de la Samsung Eco Bubble cu care este dotata aceasta masina de spalat, amesteca detergentul cu apa si aer inainte de inceperea ciclului de spalare generand bule de spuma care patrund in tesatura eliminand astfel mai usor murdaria. Cele 6 cicluri speciale ale masinii de spalat Samsung sunt special concepute pentru a elimina diferite tipuri de murdarie si pete greu de curatat cu un efort minim.
      Masina de spalat este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie:


- Eco Wash - mod de programare prestabilit cu un consum energetic minim 
Silent Wash - mod de functionare silenioasa recomandat in special pentru a fi folosit pe timpul noptii.
Smart Check - sistem de monitorizare automata a erorilor pentru diagnosticarea erorilor ce pot aparea in timpul functionarii. Acesta detecteaza erorile si apoi iti ofera solutii pentru rezolvarea acestora in cadrul unei aplicatii pe telefonul mobile compatibila cu sistemele de operare Android si Ios.
Sistem siguranta impotriva copiilor - se blocheaza automat functiile butoanelor panoului de control

        Motorul digital cu Inverter al masinii de spalat ofera o eficienta energetica superioara, un zgomot minim si o performanta de lunga durata. Acesta beneficiaza de o extragarantie de 10 ani pe langa garantia standard a masinii de spalat din partea Samsung Romania. Acesta este si motivul pentru care masina de spalat este foarte silentioasa iar consumul este atat de redus.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)