Semineu Lisabona Vanilie Deluxe pret si specificatii tehnice

        Alege semineul Lisabona Vanilie Deluxe si ofera caminului au un plus de personalitate cu un sistem de incalzire de ultima generatie care va puncta si la capitolul design, totul la un pret excelent. Arata foarte bine ca design, acesta fiind recomandat camarelor care sunr varuite in culori deschise, culoarea vanilie cu tenta usor spre crem va face ca acesta sa se integreze perfect oriunde il veti instala.
      Din punct de vedere al spatiului ocupat va trebui sa va orientati in functie de dimensiunile acestuia de 100 x 118 x 30 cm. 
       Tehnologia 3D Multiflame incorporata de acest model reduce considerabil consumul de energie electrica oferindu-ti o ambianta perfecta data de imaginea focului care arde necontenit in interior perfect in zilele geroase de iarna. In zona de afisaj digital vei fii instiintat cu privire la temperatura interioara precum si alte setari pe care le poti folosi in programul selectat de functionare. Acesta se aprinde si dispare in 5 secunde pentru un consum energetic minim. 
        Semineul electric ClassicFlame Corinth are o putere de pana la 2200 W fiind recomandat pentru incaperi de pana la 110 mp. Este dotat cu telecomanda prin control de la distanta cu ajutorul caruia poti selecta pana la 125 de combinatii efect ale flacarii. Tehnologia Multifire ofera o impresionanta combinatie de 125 de culori si efecte diferite ale flacarii pentru a crea ambianta perfecta in functie de preferinte. Luminozitatea poate fi setata folosind  una din cele 5 trepte ale intensitatii disponibile la fel si viteza acestora.
       Termostatul reglabil de foarte buna precizie iti va permite sa setezi temperatura dorita de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Siguranta si protectia supraincalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care sunt depasite anumite limite normale de temperatura ala componentelor acestuia. Focarul de semineu are incorporata si o aeroterma silentioasa cu doua trepte de incalzire reglabile prin intermediul butonului termostat.
      Toate aceste setari le poti efectua fie manual din panoul de comanda de sub clapeta de pe fata focarului electric sau de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare.


Recomandare:
           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici
          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)