Laptop Acer Aspire F5-572G-59TA pret si specificatii tehnice

        Din ce in ce mai multi producatori incep sa se orienteze catre noua generatie Skylake, o arhitectura care pe langa viteze de procesare net superioare ofera si un management mult mai bun in ceea ce priveste consumul energetic. Acer Aspire F5-572G-59TA nu face nici el exceptie de la aceasta regula, acesta fiind dotat corespunzator respectand noile cerinte de sistem ale anului 2016 (arhitectura Skylake).
         Acesta arata foarte bine ca design, materialele implicate in procesul de fabricatie al acestuia fiind unele de cea mai buna calitate.   
         Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida, pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Touchpad-ul raspunde bine la comenzi si beneficiaza de functie multi - touch.
         Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli.
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel Core i5 tactat la o frecventa de 2.3 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. Foloseste o memorie RAM de 4 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 1 Tb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm.
         Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 940M cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime.
         Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, un port USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.
         Cantareste aproximativ 2.4 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 4 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie.


Recomandare:

        Laptopul Acer Aspire F5-572G-59TA este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                          

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)