Hota traditionala Hansa OSC521H pret si caracteristici tehnice

       Hota traditionala Hansa OSC521H este unul dintre cele mai accesibile dispozitive de acest tip ca pret, un produs construit din materiale de calitate capabil sa faca fata cu brio nevoilor tale. Desi are doar un singur motor, hota Hansa OSC521H isi face destul de bine treaba retinand particulele de abur si grasime eficient in filtrele de aluminiu.
        Se poate folosi si un burlan de evacuare exterior dar in cazul in care accesul la exterior este restrictionat puteti folosi sistemul intern de reciclare care atrage aerul in interiorul hotei pentru a fi trecut printr-un filtru de carbune activ. In cazul in care nu puteti monta hota decat prin acest sistem este indicat sa folositi un filtru de carbune activ.
        Deasemena aceasta mai este dotata cu inca alte doua filtre din aluminiu detasabile usor de curatat in bataia jetului de apa de la robinet. Aceasta este prevazuta si cu un sistem de iluminat, perfect care sa va asiste atunci cand lumina de afara este slaba.

        Are o putere de 110 W fiind disponibile 3 trepte de selectie putere in functie de necesitati. Cu cat treapta este mai avansata, aceasta devine mai zgomotoasa. Capacitatea de absorbtie minima este de 149 mc/h in treapta 1 si de 181 mc/h in treapta 3. Arata foarte bine ca design, este din inox si cantareste aproximativ 3.9 Kg.
        Nu este nici prea zgomotoasa avand un nivel al zgomotului maxim de 64 dB. 

Recomandare:

         Consider ca este o optiune de luat in seama datorita pretului foarte mic si al caracteristicilor tehnice destul de bune: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)