Side by Side LG GS9366PZYZD pret si specificatii tehnice

          Side by Side LG GS9366PZYZD este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific de dimensiuni mari dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun. Vei scapa de toate problemele legate de spatiu si perisabilitate a alimentelor cu acest dispozitiv performant si eficient de la Lg. Designul inovativ se va face remarcat inca de la prima vedere unde culoarea gri metalizat accentueaza ideea de calitate si produs premium cu care este inzestrat LG GS9366PZYZD .
          Desi este foarte mare si are o capacitate de pana la 614 litri acesta este economic gratie tehnologiei Lg care monitorizeaza si ajusteaza in permanenta conditiile din interior creand un mediu de temperatura si umiditate ideala pentru pastrarea alimentelor pe o perioada indelungata.

          Accesul la interior se face prin doua usi care se deschid in lateral, una la stanga si cealalta la dreapta care vor permite accesul usor la alimentele preferate foarte rapid. Usa din stanga este prevazuta si cu un distribuitor de apa si gheata ce nu necesita racordare la reteaua de apa. Pur si simplu incarci rezervorul cureti sau inlocuiesti filtrele si apa rece sau gheata va fi gata pentru a fi servita la o simpla apasare de buton.
          Frigiderul are un volum net de 405 litri si este foarte spatios. Rafturile rezistente din sticla securizata pot fi reasezate pentru a crea spatiu de care aveti nevoie, ultimul de jos fiind reprezentat de un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta. Compartimentul Moist Balanced este o zona special amenajata la interior care mentine o umiditate mult mai ridicata fata de nivelul normal. Umiditatea din alimentele stocate este evaporata si apoi condensata mentinand nivelul corect de umiditate. 
         
         Congelatorul avand o capacitate de stocare de 209 litri este dotat ca si frigiderul cu doua usi de acces cu deschidere laterala. Acesta are o performanta de congelare de 12 Kg/24 de ore, impresionant fiind  printre cele mai bune rezultate pentru o combina frigorifica.
         Sistemul de iluminare cu LED iti va asigura accesul facil la alimentele din interior chiar si pe timp de noapte luminand perfect toate colturile frigiderului cu un consum minim de energie.
         Temperatura in interior este monitorizata foarte exact gratie sistemului electronic de reglare a temperaturii cu care este dotata aceasta combina. 
         De remarcat este si faptul ca aceasta este si silentoasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de aproximativ 37 dB. Cu functia avertizare sonora esti atentionat acustic in momentul in care uiti usa combinei frigorifica deschisa mai mult de 10 secunde.

         Compresorul cu Invertor de la Lg este un alt element cheie in tot acest angrenaj, un dispozitiv performant care reuseste sa pastreze alimentele proaspete pentru mai mult timp cu un consum de energie minim. Compresorul Liniar Inverter de la Lg controleaza puterea de racire si reduce uzarea in timp a combinei frigorifice oferind o fiabilitate de lunga durata. Astfel  cu mai putine puncte de frecare zgomotul in timpul functionarii va fi redus semnificativ (41 dB) iar durata de functionare va fi una mult mai extinsa (producatorul ofera garantie extinsa pentru compresor de 10 ani).
        Sistemul de dezghetare este unul automat, intreg procesul avand loc in timpul functionarii fara a mai fi nevoie de a opri in totalitate combina. Este economica si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++.

Recomandare:


          Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat profesionist care sa iti ofere tot spatiu de care ai nevoie pentru depozitarea alimentelor in deplina siguranta: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifia pret redus


           Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)