Tableta Vonino Otis QS pret si speciifcatii tehnice

       Vonino Otis QS desi este o tableta destul de ieftina se poate lauda cu multe caracteristici tehnice ce pot rivaliza cu alte dispozitive de pret mult mai mare si de acceea daca vrei o tableta este alegerea perfecta in bugetul acesta. Eu cel putin am cumparat-o pentru cel mic si nu regret alegerea facuta fiind un dispozitiv perfect de calitate buna la pretul acesta construita dintr-un plastic rezistent ce nu retine urme de amprenta pe spate.
       Deobicei la astfel de produse ma asteptam sa scartaie plasticul pe ea sau ca imbinarile sa nu fie unele de cea mai buna calitate dar iata ca m-am inselat, tableta Vonino bifand un excelent si la acest capitol. Vine preinstalata cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat fiind ideala pentru navigarea online, vizionat filme online si in jocuri ce nu sunt mari consumatoare de resurse grafice.
      Display-ul TFT de tip capacitiv in mai multe puncte masoara in diagonala 7 inchi si este capabil sa redea imagini la o rezolutie de 1024 x 600 pixeli.
      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core MTK8127 Cortex A7 tactat la frecventa 1.3 Ghz, memoria RAM de 512 Mb si unitatea de procesare video ARM Mali 450MP. 
       Camera foto principala de pe fata are un senzor de 0.3 MP si este ideala pentru cei care vor sa intretina conversatii pe skype sau retelele de socializare online. Deasemenea intreg sistemul este sustinut de o baterie de capacitate 2800 mAh ca ii va oferi o autonomie in utilizare de pana la 5 ore.
       Pe partea de conectivitate tableta este dotata cu adaptor bluetooth pentru transfer fisiere cu alte dispozitve, suporta net prin wireless  (Wi-Fi integrat), are iesire audio, microfon si GPS. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta performanta din toate punctele de vedere la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ de pret: Verifica pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)