Televizor LED SmartTech LE-2822 pret si specificatii tehnice

     SmartTech este un brand autohton producator de televizoare recent adus in oferta celor de la emag ce promite sa aduca modele dotate cu tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Daca oferta televizoaelor de peste 80 cm am putea spune ca era destul de bine reprezentata de ceilalti producatori nu la fel am putea concluziona pe partea de televizoare mici cu diagonale de pana in 80 cm. 
     Daca esti in cautarea unui televizor mai mic SmarTech este alegera potrivita, majoritatea modelelor prezente sub acest brand avand diagonale mult mai mici perfecte pentru o camera mai mica sau la bucatarie: Vezi oferta televizoare SmarTech
     Televizor LED SmartTech LE-2822 este un televizor LED de dimensiuni medii foarte bine dotat din punct de vedere al caracteristicilor de imagine, dotat cu un display ce masoara in diagonala 70 de cm.
     Display-ul de dimensiune 70 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 200 cd/mp cu un timp de raspuns de 6.5 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc.
      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat).
       Sistemul audio MPEG-1 asigura un sunet de iesire stereo de putere 2 x 10 W pe fiecare difuzor in parte. Caracteristicile speciale de reglaj ofera utilizatorului setarile necesare pentru a ajusta sunetul in functie de preferinte sau de tipul de emisiune urmarita (4 module de setare).
      La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 1 port HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 


Recomandare:


        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)