Telefon mobil Allview P6 Pro pret si specificatii tehnice

      Cei de la Allview nu stau prea mult pe ganduri si lanseaza aproape luna de luna cate un terminal nou, de data aceasta fiind vorba de noul telefon mobil Allview P6 Pro disponibil la un pret accesibil in oferta celor de la eMag.
      Ca noutate fata de modelele precedente, cei de la Allview incep sa investeasca in tehnologie aducand astfel pe piata un produs la un pret competitiv dotat cu o baterie puternica de la Sony de 3140 mAh si o camera foto la fel de competitiva de la Samsung (pentru prima data vorbim de componente de calitate).
      Sub aspect fizic, telefonul arata foarte bine ca design acesta fiind fabricat dintr-un policarbonat de buna calitate lucios pe ambele parti. Allview P6 Pro este compatibil cu retelele de internet de mare viteza 4G si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop. 
      Un alt element care mi-a atras atentia il reprezinta sunetul excelent de o claritate foarte buna pentru un dispozitiv cu un astfel de pret (merita incercat!).
       Display-ul de tip IPS masoara in diagonala 5 inchi si suporta rezolutii HD. Este o adevarata placere sa urmaresti un film online sau sa navighezi pe internet cu un astfel de display.
       Camera foto principala de 8 Mp stie functii cum ar fi autofocus, multipoint si este dotata cu LED Flash. Nici camera senundara de pe fata nu se lasa mai prejos, aceasta fiind dotata cu un senzor de 5 MP fiind perfecta pentru poze de tip selfie sau conversatii pe retelele de socializare si Skype. 
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core Cortex A53 tactat la frecventa de 1 Ghz, acceleratorul grafic Mali T720, memoria RAM de 1 Gb  si spatiu de stocare de 8 Gb extensibil pana la 128 Gb prin atasarea unui card microSD.
       Pe partea de conectivitate sunt disponibile urmatoarele optiuni: radio FM, conexiune la internet prin Wi-Fi si 4G, 1 port microUSB si GPS.

Recomandare:

        Este un telefon mobil ce merita luat in seama daca iti doresti un dispozitiv mobil cu un ecran mare foarte bine dotat la capitolul performante hardware capabil sa ruleze aplicatii de ultima generatie: Verifica oferta pret
        
         Il poti achizitiona zilele acestea avand o mica reducere de pret, oferta care consider ca este un adevarat best buy: Verifica pret actualizat.



                  
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)