Laptop ASUS ROG G752VT-GC078T pret si specificatii tehnice

        Asa cum era de asteptat, dupa succesul pe care l-a avut prima serie ROG - Republic of Gamers cei de la Asus au adus imbunatatiri constante atat la nivel estetic cat si din punct de vedere al dotarilor tehnice intr-o noua generatie ce se anunta la fel de interesanta ca prima.
        Laptopul ASUS ROG G752VT-GC078T se adreseaza in special pasionatilor de jocuri video fiind un dispozitiv performant perfect optimizat pentru a rula cele mai noi aparitii in materie de gaming la rezolutii superioare.
        Totul este optimizat in cele mai mici detalii de la tastatura luminata WASD in culori rosu la touchpad si pana la carcasa care se aseamana izbitor cu un battle station. Cu un astfel de dispozitiv victoria va fi mereu alaturi de partea ta si vei trezi invidia din partea prietenilor tai.
        Ecranul este FULL HD IPS de 17.3 inchi avand un unghi de vizibilitate foarte bun de pana la 178 de grade. Sunetul de pe acest laptop este incredibil de bun asta datorat tehnologiilor audio de inalta clasa SonicMaster si ROG Audio Wizard. Coolerul ofera eficienta sporita la racire si este silentios chiar si pe timp de vara.
         Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i7 6700HQ tactat la o frecventa de 2.6 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.5 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 16 Gb ofera un plus esential la performantele de top ale acestui model alaturi de placa video dedicata Nvidia GTX 970M de 3 Gb si HDD de 1 Tb. Pentru o incarcare mult mai rapida a sistemului de operare si cateva aplicatii la alegere pe care le doresti sa le ai la indemana acesta a fost dotat si un un SSD ultrarapid de 128 Gb. 
        Sistemul audio format din cele doua boxe stereo folosesc tehnologia Bang & Olufsen ICEpower au un nivel ridicat al sunetului peste media oricarui alt dispozitiv din aceasta categorie. Am ramas suprins de calitatea sunetului, clar, fara distorsiuni asa cum cei de la Asus ne-au invatat pana acum.
        Acumulatorul de 6 celule pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 3 ore in conditii de solicitate hardware la maxim.

        Din punct de vedere al conectivitatii laptopul este dotat cu port HDMI, 4 porturi USB 3.0, bluetooth, cititor card precum si cu o camera Web HD de cea mai buna calitate. 

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, avand o reducere substantiala, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

       Toata seria ROG - Republic of Gamers este disponibila aici


                          
                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)