Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 8798 FD pret si specificatii tehnice

       Whirlpool ADG 8798 FD este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat vase full incorporabila dotata cu tehnologii si functii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. De remarcat este si designul acesteia ultramodern ce ii da un nou look modern bucatariei tale.
        In timpul functionarii consumul energetic este unul redus, aceasta fiind incadrata in clasa de eficienta A++ fiind cu 25% mai economica fata de celelalte modele ce fac parte din clasa A+.
        Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 8798 FD poate spala simultan pana la 13 seturi de vase folosind unul dintre cele 10 programe predefinite in meniul de comanda. Deasemenea panoul de comanda este dotat cu un display LCD in care vor fi afisate detalii cu privire la setarile din programul de functionare precum si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalare.

       Principalele programe pe care le putem selecta sunt:

 - programare intarziata - masina de spalat functioneaza chiar si atunci cand esti plecat de acasa cu modul de programare intarziata 
 -program Bio/Eco - functionare in regim economisire
 -program prespalare - 
 -Express - masina de spalat atinge rezultate remarcabile folosindu-se de puterea sa la capacitate maxima

Hygiene - temperatura apei ridicate permite eliminarea impuratiatilor si a bacteriilor eficient
pahare - program special pentru a spala pahare


       Tehnologia al 6-lea Simt are la baza mai multi senzori instalati la interior care sunt capabili sa detecteze nivelul de murdarie al vaselor si sa ia decizii in privinta modalitatii de spalare a veselor pentru o eficienta cat mai buna. Deasemenea functia de PowerClean elimina nevoia de a inmuia vasele pentru a fi spalate, astfel timpul de lucru fiind semnificativ redus la fel si consumul de apa sau energie.
       Vasele murdare sunt infuzate intr-o patura de aburi la o temperatura ridicata care face sa elimine chiar si cele mai persistente urme de grasime dupa vase sau tigai. In modul Duo Wash vei putea spala diverse tipuri de vase avand setari diferite intr-un singur ciclu, o spalare intensiva pe raftul de jos si o spalare delicata pe sertarul de sus.
       Puteti selecta pana la 4 nivele de temperatura in functie de gradul de murdarie al vaselor introduse. De remarcat e si faptul ca aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de numai 45 dB

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)