Espressor Krups Barista EA901030 pret si specificatii tehnice

       Espressorul automat Krups Barista EA901030 este alegerea perfecta daca vrei sa optezi pentru un dispozitiv automat de facut cafea performant care sa iti trezeasca toate simturile inca de la prima ora a diminetii. Este perfect si pentru cei care vor sa il foloseasca la servici, timpul de asteptare pana la prepararea bauturii preferate fiind de ordinul la cateva secunde. 
        Arata foarte bine si ca design, materialele de calitate folosite in constructia acestuia contribuie in mare parte la toata acesta imagine de produs premium. Vei putea interactiona cu acesta foarte usor folosind panoul de comanda ce ofera o interfata prietenoasa utilizatorului de unde vei putea alege dintr-o varietate mare de optiuni. Afișajul LCD îți va arăta toate informațiile de care ai nevoie și te va asista pentru a pregăti rapid cafeaua. 
      Tava pentru cesti este din inox și este dotată cu un sistem anti-alunecare și unul pentru scurgere. Aparatul este prevăzut și cu un sistem ajustabil pentru dozator. Acesta se adaptează la dimensiunile cănii, putand folosi atât cești mici pentru espresso, cât și căni de până la 15 cm pentru latte macchiato. Acest model are o presiunea de lucru 15 bari si rezervor de apa cu o capacitate de 1.7 litri. Vei putea pregăti espresso, cappuccino, macchiato sau cafea lungă, având control complet asupra temperaturii, cantității și tăriei. De asemenea, vei putea pregăti și ceai datorită sistemului simplu de fierbere, care are inglobat un boilerului cu incalzire rapida. Secretul sau sta in invelisul din inox si aluminiu, cu ajutorul caruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.
       Compartimentul pentru cafea boabe sau macinata are o capacitate de depozitare de pana la 250 de grame, suficient de mare cat sa functioneze pentru o perioada de lunga durata. Atunci cand nivelul cafelei este scazut esti avertizat din timp ca urmeaza sa ramai fara cafea in curand prin semnalizare luminoasa in zona panoului de comanda. Boabele de cafea sunt macinate eficient la rece cu ajutorul a rasnitelor ceramice. Astfel, boabele isi vor pastra aroma naturala, iar cafeaua rezultata va avea gustul pe care vi-l doriti. Puterea de 1850 W claseaza acest aparat in topul celor mai puternice espressoare, dar a fost luat in consideratie si aspectul consumului, astfel ca espressorul incalzeste numai cand e necesar si mai exista un comutator care deconecteaza aparatul complet de la retea.
       Functia de decalcifiere si curăţare te ajuta sa-l mentii curat si igienizat dupa fiecare utilizare, astfel incat bauturile tale preferate sa aiba acelasi gust in fiecare zi. Aparatul detine si functia de spumare obtinand cel mai bun  cappuccino, care va contine o spuma perfecta, cremoasa, densa si de durata. Carafa pentru lapte cu capacitatea de 0,5 litri spumeaza laptele de doua ori, apoi toarna un strat de crema fara stropi in ceasca, la temperatura potrivita.
Recomandare:
       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat performant care sa te rasfete in fiecare dimineata inca de la prima ora: Verifica oferta pret
      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la un pret mult mai mic, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

                                  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)