Televizor Philips LED 4K Ultra HD 49PUH4900/88 pret si specificatii tehnice

        Televizorul Philips LED 4K Ultra HD 49PUH4900/88 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv Tv de ultima generatie dotat cu un display de mare anvergura ce masoara 123 cm totul la un pret excelent. Usor de utilizat acesta nu face parte din categoria Smart TV, principalul sau atuu find imaginea de foarte buna calitate care este transpusa pe ecran la o rezolutie superioara de 4 ori Full HD si anume 4K.
        Sistemul de procesare al imaginii este capabil sa scalaze un numar de pana la 8 milioane de pixeli obtinand cele mai bune imagini indiferent de continutul transmis. Claritatea imaginilor te vor surprinde inca de la prima utilizare prin culorile transmise naturale apropiate de realitate dar si prin dinamica imaginilor care exprima o miscare apropiata de normalitate.
       In cazul in care transmisia este una slab calitativ, sistemul inteligent Ultra Resolution va converti continutul in imagini HD mult mai clare pe ecran. Conversia are la baza un sistem de algoritmi complecsi care pot sublinia in mod vizibil aceste mici rafinari ale imaginii transmise. Motorul Philips Pixel Plus Ultra HD optimizeaza calitatea imaginii pentru a furniza imagini cu continut cat mai bogat in detalii si o fluiditate incredibila intre cadrele ce se succed.
       Sunetul de foarte buna calitate este asigurat de catre cele doua difuzoare stereo avand urmatoarele caracteristici superioare: Incredible Surround, Control bass etc.
       Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.
        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, doua porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:
         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret
         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat
                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)