Boxe Logitech 2.1 Z533 pret si specificatii tehnice

       Cei de la Logitech fac de ceva timp sisteme audio multimedia si consider ca deja si-au creat un renume pe piata sistemelor audio de calitate printre utilizatori. De aceea daca te-ai gandit ca ai avea nevoie de un astfel de sistem si inca esti indecis iti recomand Logitech 2.1 Z533, un sistem audio 2.1 cu un subwoofer central si doi sateliti.
       Arata foarte bine si ca design ca mai toate sistemele sub brand Logitech iar materialele din care este construit sunt de calitate. Acesta are o putere de emisie sunet de 60 W  din care 30 W ii sunt atribuiti celor doi sateliti si inca 30 de W pentru subwoofer. Din spate acesta este prevazut cu un sistem pe fir de reglare intensitate sunet si mai multi conectori pentru conectare si cu alte dispozitive.
       Un sistem mai mult decat accesibil pe care il recomand atat pentru jocuri filme respectiv muzica.
       Ca si butoane acesta acesta are un sistem de control volum si bass integrat respectiv mufe aditionale pentru conectarea la diverse dispozitive multimedia. 


Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un sistem audio nu foarte scump destul de bine dotat tehnic avand caracteristici audio decente la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)