Laptop Toshiba Satellite L50-B-2CR pret si specificatii tehnice

         Laptopul Toshiba Satellite L50-B-2CR este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv ultraportabil foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Este un laptop atractiv constuit din materiale de calitate cu finisaje de top ce ii vor oferi acestuia o fiabilitate de functionare de lunga durata. Laptopul Toshiba Satellite L50-C-154 face parte din gama 2015 si vine cu ceva modificari din punct de vedere estetic si anume acesta este mult mai subtire, iar plasticul mat de buna calitate nu mai retine amprente.
         Tastatura este bine definita la nivel de taste cu un spatiu suficient de mare intre butoane pentru o fluenta cat mai buna la tastat, nu este zgomotoasa si se simte bine la atingere. Touch pad-ul este generos si include o suprafata multitouch pentru un control excelent.
         Display-ul de foarte buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Toshiba TruBrite HD va amplifica luminozitatea imaginilor pentru a fi vizibile in fata efectului de stralucire al ecranului.
         Puterea de calcul este data de procesorul Intel cu doua nuclee Intel i3 N4005U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz, memoria RAM de 4 Gb si spatiul de stocare de 500 Gb pe un HDD cu 5200 rpm. Pentru un viitor upgrade ii mai poti pune inca o placuta de 8 Gb acesta mai avand inca un slot de memorie liber.

         Placa video dedicata AMD Radeon R5 M230 de 1 Gb reprezinta cireasa de pe tort ce pune in valoare la maxim performantele tehnice a acestui laptop oferind o experienta gaming de nivel inalt. Poti viziona astfel chiar si filme sau seriale in formate de tip BluRay sau Full HD fara a avea probleme ca imaginea sa sacadeze.

         Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet 100 Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype.

        Bateria de capacitate mare cu 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie

Recomandare:

        Toshiba Satellite L50-B-2CR  este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare decenta: Vezi oferta pret


        Primesti garantie "No Matter What" cu valabilitate pe viata iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)