Masina de spalat rufe Hotpoint RPD 1047 DX EU performanta si caracteristici de top

        Hotpoint RPD 1047 DX EU este o masina de spalat rufe performanta pe care o recomand tuturor celor care doresc sa achizitioneze o masina de spalat de capacitate mare perfecta pentru o familie mai numeroasa la un pret accesibil. E una dintre cele mai ieftine masini de spalat de capacitate mare, arata foarte bine si ca design, iar panoul de comanda este dotat cu display LCD si alte butoane de comanda.
       Din punct de vedere tehnic aceasta este caracterizata ca avand o capacitate totala de stocare rufe de pana la 10 Kg si o viteza de centrifugare de 1400 rpm, suficient ca rufele dumneavoastra sa arate impecabil dupa fiecare spalare.
      Capacitatea mare reprezinta un avantaj deoarece vei putea astfel spala o cantitate mai mare de rufe intr-o singura transa economisind apa, detergent si energie electrica. 
      Consumul energetic este unul foarte bine optimizat si vorbim astfel de o masina de spalat economica incadrata in clasa de eficienta A+++ (consum energetic program standard 0.67 kW).
      Programele de spalat destul de numeroase acopera majoritatea cerintelor de care ai putea avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv: pilote, baby care – program special creat care executa cicluri suplimentare de clatire pentru a elimina chiar si cele mai mici particule de detergent pentru a proteja pielea sensibila de bebelus, antialergic plus 60, delicat – recomandat persoanelor predispuse la alergii, bumbac, sintetice, matase, jeansi etc. In modul de programare intarziat vei putea spala in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa: masina de spalat va porni si se va opri la orele stabilite de tine.
        Masina de spalat este certificata Woolmark Platinium Care, fapt ceea ce dovedeste ca este delicata si cu hainele sensibile din matase sau lana. Motorul principal ce pune in miscare tot angrenajul este unul Digital cu injectie, tehnologie care face posibila ca masina de spalat sa aiba un consum redus de energie si sa fie silentioasa. Valorile masurate ale zgomotului in timpul functionarii indica o valoare de 56 dB la spalare si 76 dB la centrifugare. Consumul mediu de apa in timpul unui an este de 12460 litri. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)