Telefon UTOK D35 pret si specificatii tehnice

       UTOK D35 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui telefon mobil performant capabil sa raspunda foarte bine cerintelor unui utilizator obisnuit pasionat de muzica poze dar si navigare internet, totul la un pret excelent.  
       Am avut ocazia zilele acestea sa il testez pret de cateva ore iar impresia este ca e un telefon perfect din punct de vedere al functionalitatii hardware, se misca foarte bine prin aplicatii iar ca aspect si-a atins scopul, materiale de calitate si finisaje la fel de bine realizate.
       Este un telefon care se adreseaza in special clasei de mijloc, nu este nici cel mai dotat model dar daca esti in cautarea unei solutii ieftine este de luat in seama.    
       Vine dotat cu un ecran de 3.5 inchi, suficient de mare astfel incat sa incapa in buzunar si sa fie usor purtat oriunde cu tine. Rezolutia nativa este una de 320 x 480 pixeli.
       Utok este dotat cu camera foto principala de 5 MP precum si una secundara pe fata de aproximativ 0.3 MP.
       La capitolul performante tehnice acesta se remarca prin procesorul Dual Core de la MediaTek 6572M tactat la o frecventa de 1 Ghz, memoria RAM de 512 Mb si spatiul de stocare de 4 Gb. Este mai mult un telefon pentru vorbit, navigare internet si instalat cateva jocuri care nu necesita performante grafice superioare. Vine si cu suport Dual SIM, astfel ca il vei putea utiliza in acelasi timp cu doua cartele telefonice in el.
       Sistemul de operare Android 4.4 ruleaza fluent si se descurca foarte bine chiar si in conditii de multitasking.
       La capitolul conectivitate acesta suporta conexiune la internet prin Wi-Fi, 3G, vine cu harti preinstalate si GPS si suporta transfer fisiere prin bluetooth 4.0.           
       Bateria de capacitate 1300 mAh este suficient de puternica pentru a indeplini cerintele de sistem pentru o zi normala de lucru avand o autonomie in convorbiri de pana la 5 ore iar in timp de asteptare de pana la 250 de ore.

Recomandare:

         Consider ca este un gadget destul de interesant in aceasta marja de pret, fiind unul dintre cele mai bine dotate de pe piata: Verifica oferta pret

         Iti recomand magazinul de producator, acolo unde pe langa un pret excelent il gasesti si avand o reducere consistenta: Verifica pret redus


                   
                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)