Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat rufe Beko WMY71483LB2 se diferentiaza de celelalte modele prin faptul ca arata foarte bine ca design si are calitati tehnice cum nu e de gasit la multe alte modele totul la un pret excelent. 
        Si toate acestea se intampla sub marca Beko, un brand de renume care s-a dezvoltat in timp oferind de fiecare data satisfactie clientilor prin produsele lor de calitate. Se remarca si prin faptul ca este o masina de spalat de capacitate mare potrivita pentru o familie mare care te va ajuta sa termini treaba mai repede si sa speli in acelasi timp o cantitate mai mare de rufe.
        Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina cu incarcare frontala, accesul la interior facandu-se prin hubloul central in interiorul careia vei putea spala pana la 7 Kg de rufe. Cele 1400 rpm exprima viteza perfecta pentru o astfel de cantitate de rufe reusind sa curete chiar si cele mei dificile pete intr-un timp record.
       In partea superioara aceasta vine dotata si cu un panou de comanda ultramodern cu butoane de selectie programe alaturi de care se gaseste un superb display LCD. Vei primi toate informatiile necesare pe afisor cu privire la viteza de centrifugare, programul de lucru activ dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de spalat. Este una dintre cele mai economice masini de spalat fiind incadrata in clasa superioara de consum A+++.
       Programele de spalat, 16 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si deterget la cantitatea de rufe detectata de senzori. 
       Cu programul de spalat Dark Care hainele tale de culoare neagra vor fi protejate de fiecare data astfel ca acestea isi vor mentine culoarea neagra intensa chiar si dupa mai multe spalari. In modul de programare intarziata vei putea programa masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta.
         Selectand programul de functionare Hygiene 20 vei putea curata hainele chiar si la temperaturi scazute reusind astfel sa faci o economie energetica de pana la 20%.
         Designul special proiectat al cuvei in forma Aquawave creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda fara sa deterioreze tesaturile hainelor.
         Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 6 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali.
         Motorul ProSmart Inverter cu care este dotata aceasta masina de spalat si peretii izolatori in forma de S vor reduce simtitor vibratiile si zgomotul produs in timpul functionarii prelungind in acelasi timp si durata de viata a masini de spalat.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                 
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)