Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX+ pret si specificatii tehnice

       Cuptor incorporabil Whirlpool, are un numar impresionant de functii, este inzestrat cu un design ultra modern iar materiale sunt de foarte inalta calitate totul la un pret convenabil.
       Design-ul este potrivit pentru un produs de ultima generatie. Afisajul LCD de dimensiuni generoase impreuna cu controlul electronic de tip touch inlocuiesc cu brio clasicele butoane care devin din ce in ce mai demodate.
       Cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX este alimentat electric, ce ii confera un plus de siguranta. Capacitatea cuptorului este 60 de litri suficienta oricarei operatiuni culinare. Whirlpool AKZ 6270 IX este un eletrocasnic ce se incadreaza in cel mai inalt standard de energie, anume clasa A+.
       Tehnologia al 6-lea simt consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat, gratie senzorilor inteligenti ce monitorizeaza in permanenta energia absorbita de alimente. Utilizarea cuptorului se face in  16 moduri diferite,  motiv pentru care acest aparat e considerat ca fiind multifunctional. 
        Acest cuptor vine cu urmatoarele imbunatatiri: (soft-closing) inchidere  amortizata a usii si autocuratare piroliza,care arde depunerile din cuptor. Procesul de ardere se desfasoara la temperatura de circa 500 grade Celsius, iar dupa racire arsura se indeparteaza cu un burete. Cenusa si mirosul generate in procesul arderii sunt eliminate printr-un catalizator, in urma acestuia ramanand un interior curat. 
        Carcasa cuptorului  este confectionata din inox antiamprenta, un material special ce tine murdaria la distanta. Ca accesorii are 2 tavi de coacere, 1 gratar si ghidaje telescopice cuptor. Datorita consumului mic de energie electrica de 0,87 Kw/h, a functiilor sale moderne si a pretului avantajos, mai ales ca vine la pachet cu plita incorporabila Whirlpool GOS 6413 NB, raportul calitate pret este foarte bun.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                  Cuptor incorporabil Whirlpool AKZ 6270 IX, Electric, 6th Sense, MF16, 60 l, Clasa A+, Curatare pirolitica, Design Absolute, Inox Antiamprenta

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)