Telefon mobil Huawei GX8 pret si specificatii tehnice

       Prezentat la CES in urma cu cateva saptamani, telefon mobil Huawei GX8 este deja disponibil pe piata din Romania prin intermediul celor de la eMag la un pret destul de atractiv daca e sa ne raportam la calitatile tehnice de care acesta da dovada.
       Huawei GX8 isi pastreaza in mare parte caracteristicile de design cu care am fost invatati de la lansarile precedente, acesta avand un corp unibody din metal rezistent cu finisaje de calitate dotat si cu un senzor de amprenta pe partea din spate fix sub camera foto.
       Practic va fi o placere sa vizionezi un film online sau sa navighezi pe retelele sociale acesta fiind dotat cu un display IPS generos de 5.5 inchi care suporta rezolutii Full HD cu 1920  x 1080 pixeli. Imaginile vor fi antrenante pline de culori lucru care ii va bucura si cei care se considera fani ai jocurilor de pe telefonul mobil. 
       Senzorul montat pe spate raspunde bine la comenzi fiind un factor de siguranta important pentru cei care pastreaza informatii confidentiale pe dispozitivul mobil. Ecranul estre protejat prin geam Gorilla Glass 3 dar acest lucru nu va fi suficient ca sa te feresti de zgarieturi astfel ca pentru acest model iti recomand si o folie pentru protectie.
       Corpul din metal ii asigura acestuia o aderenta foarte buna la suprafetele plate si se simte bine si in mana dand impresia de produs premium de calitate (cantareste 167 grame).
        Cei de la Huawei au lucrat destul de bine si la capitolul performante foto, astfel ca acest model vine echipat cu o camera destul de complexa cu un senzor principal care stie 13 MP si are integrat si un blitz si unul frontal pentru poze de tip selfie de 5 MP. Pozele arata perfect iar diversitatea modurilor de fotografiere fac din acest dispozitiv numai bun de luat in vacante si pastrat amintiri de valoare.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul de tip Octa Core Qualcomm Snapdragon 616 tactat la frecventa de 1.5 Ghz, memoria RAM de 3 Gb si spatiul de stocare de 32 Gb. Performantele grafice vor fi asigurate de unitatea GPU Adreno 405. 
        Sistemul de operare furnizat pe acest nou phablet este Android 5.1 cu o interfata usor costumizata Emotion 3.1.
        Acesta sta bine si la capitolul conexiuni si vine cu suport 4G - retea de date de mare viteza, Wi-Fi - conectare la internet prin furnizorul local, GPS - acces la harti de oriunde, trasfer fisiere prin bluetooth si nu in ultimul rand are si receptor de Radio FM.
        Bateria de 3000 mAh se va incarca intr-un timp record oferind autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus




                                                 

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)