Masina de spalat Whirlpool FSCR 70211 pret si specificatii tehnice

        Masina de spalat Whirlpool FSCR 70211 este o veritabila bijuterie functionala la cele mai inalte standarde gata sa raspunda chiar si celor mai exigente cerinte din partea unui utilizator cu pretentii totul la un pret excelent. Seria FSCR reprezinta noua generatie de masini de spalat cu care cei de la Samsung spera sa rupa gura targului atat prin performantele oferite dar si ca aspect. Spre exemplu masina de spalat Whirlpool FSCR 70211 arata parca despinsa din afara realitatii avand un design bine conturat la toate capitolele, construita din materiale de calitate cu finisaje premium.
       Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind ideala atat pentru apartament sau la casa: 85 x 59.5 x 61 cm. Hublou de acces la interior a fost si el imbunatatit si prevazut cu balamale metalice durabile in timp si rezistente la deschideri repetate.
        Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat de capacitate 7 Kg avand o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm, suficient de puternica astfel incat rufele tale sa fie impecabile dupa fiecare spalare. 
        Motorul acesteia nu este doar silentios, ci si foarte economic, motiv pentru care aceasta a fost incadrata in clasa de consum A+++. Whirlpool intregistreaza un consum de 0.48 kw in program standard si doar 9200 litri apa/an. Desi este o masina cu capacitate mare de incarcare, consumul sau este mic, iar lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure!
        Poti selecta pana la 7 de programe de spalare prestabilite din meniul programabil din panoul de comanda. Printre cele mai utilizate programe ale masinii se gasesc:  rapid -17 minute, extra clatire, mixt, bumbac, lana, sintetice, spalare manuala, delicate, sport, consum redus de energie, clatire intensiva, usor de spalat etc. 
       Intreg procesul de spalare poate fi monitorizat indeaproape pe un superb displat LCD cu care panoul de comanda este dotat. Vei putea urmari aici programul selecta, funtiile aferente programului in lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare complet.

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                             
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)