Ultrabook HP EliteBook Folio 1040 G2 pret si specificatii tehnice

      HP EliteBook Folio 1040 G2 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop de cea mai buna calitate care sa impresioneze atat la capitolul aspect exterior cat si performante tehnice. HP EliteBook Folio 1040 G2 este unul dintre cele mai usoare si subtiri laptop-uri de pe piata ce ofera o siguranta constructiva foarte buna datorita materialelor de foarte buna calitate din care este construit.
      Cantarind aproximativ 1.5 Kg acesta va putea fi purtat cu usurinta in rucsac dupa tine la munca sau in excursie. A fost construit sa reziste la lovituri, praf, umiditate si temperaturi extreme fiind perfect pentru cei care lucreaza mereu in deplasare sau cu echipe pe santier.
       Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate printr-un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Nu face zgomot fiind deasemenea si silentioasa. 
      Ecranul de 14 inchi are dimensiunea ideala pentru a fi cuprind cu privirea usor de la un capat la celalalt. la fel ca multe notebook-uri business class acesta are un finisaj mat care ajuta la blocarea efectului de stralucire. Echipat cu un ecran Full HD (1920 x 1080 pixeli) pe o structura mecanica din aluminiu acesta este proiectat sa reziste la zgarieturi fine sau socuri de intensitate medie.
      La partea dotari porturi conexiune, inginerii de la HP au sacrificat anumite iesiri doar pentru a-l face mai subtire. Vine dotat totusi cu destule iesiri cat sa satisfaca nevoile oricarui utilizator astfel: doua porturi USB 3.0, port display VGA, cititor card microSD camera foto cu microfon integrat etc.
       La partea de configurare tehnica acesta vine dotat cu un procesor de generatie a 5-a cu doua nuclee fizice tactat la o frecventa de 2.2 Ghz ce poate ajunge chiar si la 2.7 Ghz in modul Turbo Boost. Este echipat cu o memorie de 8 Gb DDR3 iar spatiul de stocare este un SSD de 256 Gb. SSD-ul instalat pe acesta va face ca aplicatiile pur si simplu sa "zbarnaie" si sa nu existe nicio urma de lag in ceea ce priveste executia comenzilor. Sistemul de operare se incarca in doar cateva secunde fiind o adevarata placere sa lucrezi pe un dispozitiv atat de rapid cum este laptop-ul HP EliteBook Folio 1040 G2. Acesta vine preinstalat cu Windows 8.1
       Fiind un laptop dedicat mai mult operatiunilor de tip office producatorii l-au prevazut doar cu o placa video integrata de la Intel Hd Graphics. Aceasta isi va lua suficient share de la memorie pentru a dispune de performante suficiente pentru a rula chiar si anumite jocuri dar de generatie mai veche ce nu necesita performante video extraordinare. 
      Sunetul redat prin cele doua difuzoare stereo este unul de cea mai buna calitate si se bucura de tehnologia DTS Studio Sound care ofera un efect de anulare a zgomotului exterior.
      Bateria cu care acesta vine dotat ii ofera o autonomie de pana la 7 ore si 11 minute, destul de buna atunci cand nu ai acces la o sursa de curent.
      Datele de pe acestea vor putea fi securizate, accesul fiind unul foarte bine pus la punct si vizeaza un senzor de amprenta pentru autentificare. 

Recomandare:

        Laptopul HP EliteBook Folio 1040 G2 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                          


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)