Samsung Galaxy A8 pret si specificatii tehnice

       Cei de la Samsung isi completeaza lista telefoanelor mobile de ultima generatie din seria Galaxy cu noul model Galaxy A8 disponibil si in Romania pentru comanda la un pret chiar mai bun ca vestitele S6 si S6 Edge.
       Din punct de vedere al designului acesta este asemanator cu Samsung Galaxy S6 dar cu mici diferente la nivel hardware. Este construit din metal rezistent ce il face sa para un telefon masiv dar subtire daca e sa il privesti din lateral cu o grosime de 5.9 mm. Carcasa este de tip unibody dintr-o singura bucata de metal. Butonul home de pe partea frontala ascunde un cititi de amprente ce ofera protectie asupra datelor memorate.
       Ca dimensiune acesta este mult mai apropiat de seria Note fiind dotat cu un ecran ce masoara in diagonala 5.7 inchi si suporta o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli). Vine cu suport de Dual SIM (doua cartele simultan), cel de-al doilea SIM putand fi folosit si pe post de locatie pentru cardul de memorie. Este compatibil cu retelele de mate viteza LTE 4G si ruleaza sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 8 nuclee Octa Core Qualcomm Snapdragon 615 pe 64 de biti tactat la frecventa de 1.8 Ghz, memoria de 2 Gb RAM si spatiul de stocare de 32 Gb (duce pana la 128 Gb prin atasarea unui card MicroSD). Vei putea astfel rula aplicatii dintre cele mai noi, fiind in acelasi timp un dispozitiv care va performa la capitolul gaming. Ecranul mare il recomanda ca fiind un dispozitiv recomandat celor pasionati de filme online sau navigare internet.
        Camera foto principala este dotata cu un senzor de 16 MP cu LED flash iar cea secundara de pe fata cu un senzor de 5 MP fiind ideala pentru pozele de tip selfie.
        Pe partea de conectivitate acesta este compatibil cu retele de internet prin LTE, Wi-FI, transfer fisiere cu alte dispozitive prin Bluetooth 4.0, GPS etc.
        Bateria de capacitate 3050 mAh ii va oferi o autonomie destul de buna de pana la 2 zile de lucru in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Este un telefon mobil ce merita luat in seama daca iti doresti un dispozitiv mobil cu un ecran mare foarte bine dotat la capitolul performante hardware capabil sa ruleze aplicatii de ultima generatie: Verifica oferta pret
        
         Il poti achizitiona zilele acestea avand o mica reducere de pret, oferta care consider ca este un adevarat best buy: Verifica pret actualizat. In plus orice comanda iti aduce un acumulator extern gratuit. Detalii aici



                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)