Combina frigorifica Retro Gorenje RK60359OCO pret si specificatii tehnice

      Fiecare casa trebuie sa aiba stilul ei aparte iar acest lucru nu se poate obtine decat inovand si aducand ceva nou in aspect, ceva care sa iasa un pic din comun si sa o faca speciala. Ai putea incepe marea schimbare alegand combina frigorifica Retro Gorenje RK60359OCO, un dispozitiv frigorific performant capabil de rezultate foarte bune la racire totul la un pret atractiv. Totul este bine gandit la ea, de la elementele de decoratiune pana la modul de interactiune utilizator, o copie fidela a dispozitivelor folosite in trecut la exterior cu sisteme si tehnologii de ultima generatie la interior.
     Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic fiind astfel incadrata in clasa de consum A++ avand un consum energetic de 0.63 kWh. Nu ocupa un spatiu foarte mare, aceasta fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 188.7 x 60 x 64 cm.
     Gorenje RK60359OCO este o combina frigorifica de culoare maro asemenea unui cappuccino, incapatoare la interior, cu o capacitate maxima de stocare de pana la 342 litri. Spatiul din interior este distribuit astfel: 229 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 92 litrii ii sunt atribuit congelatorului.
     Frigiderul este organizat ca spatiu pe 4 rafturi din sticla rezistente reglabile la inaltime astfel incat sa poti introduce la interior si alimente de dimensiuni mai mari. In interor acesta mai este prevazut cu un compartiment special pentru branzeturi, si unul pentru fructe sau legume. Sistemul de iluminare pe baza de becuri LED iti va permite accesul la interior chiar si pe timp de noapte.
     Congelatorul la randul sau este destul de spatios la interior si este organizat pe 4 nivele de rafturi avand o eficienta la congelare de 4 Kg/24h. Frigiderul este dotat cu un sistem automat de decongelare astfel ca nu vei mai fi nevoit sa opresti intreaga combina pentru decongelare, intreg procesul desfasurandu-se in mod automat in timpul functionarii.
        Sistemul inteligent AdaptCool optimizeaza functinarea intregii combine raportate la temperatura de afara, astfel ca atunci cand este frig consumul semnificativ mai mic. In cazul unei intreruperi de energie electrica, combina frigorifica Retro Gorenje RK60359OCO are o autonomie de lucru de pana la 21 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. 

        Temperatura de la interior se poate regla manual in functie de necesitati folosind termostatul de mare precizie instalat la interior.        
        Nu vei avea probleme nici cu zgomotul produs in timpul functionarii, aceasta fiind un dispozitiv silentios avand un nivel al zgomotului de 41 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)