Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI40E85EU pret si specificatii tehnice

       Tehnologia avanseaza pe zi ce trece iar acest lucru se poate vedea atat la masinile de spalat vase care devin un element indispensabil din tot mai multe bucatarii. Ca mai toate produsele sub brand propriu cei de la Bosh investesc de fiecare data atentie si rabdare in fiecare produs in parte si de aceea daca esti in cautarea unei masini de spalat vase performante iti recomand Bosch SPI40E85EU. 
      Aceasta poate fi incorporata cu usurinta in mobila bucatariei tale pentru a nu te incomoda si a-ti limita spatiul de miscare si are urmatoarele dimensini: 81.5 x 44.8 x 57.3 cm.
       E un dispozitiv select ce beneficiaza de o capacitate de incarcare de pana la 9 seturi de vase si este prevazut cu functii si tehnologii de ultima generatie ce optimizeaza atat consumul cat si functionarea pentru rezultate dintre cele mai bune. 
      Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ 
       Programele selectabile din meniu principal acopera majoritatea necesitatilor de care poti avea din partea unui astfel de dispozitiv: program normal, program intensiv - recomandat pentru urmele de grasime greu de scos, program rapid - spalare rapida a vaselor la 45 de grade, program Bio/Eco - functionare in regim economic la 50 de grade, programare intarziata - optiune de programare pornire/oprire.
        In interior aceasta este prevazuta cu senzori de detectie cantitate de vase care optimizeaza consumul de apa, detergent dar si energie electrica la numarul de vase existenta. Deasemenea sunt prezenti si alti senzori ce detecteaza nivelul de grasime pe vase si optimizeaza functionarea masinii de spalat la noile cerinte. 
         Cu aceasta poti spala pe langa vesela chiar si sticle sau pahare sau furculite linguri si cutire datorita compartimentelor speciale create in acest sens. Totul este foarte bine gandit de la tehnologii pana la elemente de design fapt ceea ce certifica provenienta germana si calitatea nemteasca de care da dovada.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)